VIKEND HOROSKOP za SVAKI horoskopski znak!

VIKEND HOROSKOP za SVAKI horoskopski znak!

25 studenoga, 2021 0 By Admin 2

VIKEND HOROSKOP: Jednom znaku ce donijeti mnogo toga lijepog,a drugom loše vijesti i slomljeno srce!

OVAN

Nikada niste razmišljali o učincima koje bi drugi ljudi mogli imati na stvari za koje mislite da su sveti, i morate zaštititi ono što je vašem srcu drago od onih koji to ne vide na sličan način.

Nemojte se zavaravati namjerama o kojima se govori, osim ako ne osjećate smiren osjećaj povjerenja u trbuhu i srcu. Vaši instinkti su uvijek oni na koje se možete osloniti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Kreativni proces vas još uvijek vodi naprijed, ali vrijeme je da zaokružite stvari, završite s projektom ili završite ono što se već neko vrijeme događa. Ne dopustite da vas veze s prošlošću predugo drže na jednom mjestu. Vrijeme je da krenete dalje, vjerujući procesu, namjeri Univerzuma i vlastitoj budućnosti.

Ljubavne priče mogle bi doseći kritičnu točku u kojoj se prepoznaju nove informacije. Ako se previše toga podijeli i osobne granice budu ugrožene, ovaj nedostatak u sustavu trebat će popraviti.

 

 

BLIZANCI

Niste raspoloženi da predugo ostanete na jednom mjestu, a promjene su postale neophodne, pomažući vam da se život razvija kako se vaše autentične ideje guraju naprijed.

Umjesto da govorite, djelujte i umjesto da se prepustite mračnim osjećajima ili mislima, učinite nešto dobro za svoje tijelo, dajući mu nježnost, njegu i zdravu rutinu za kojom žudi.

 

 

RAK

Piloti Kamikaza imali su dozvolu za povratak ako ne pronađu odgovarajuću metu. U tijeku je sukob između emocija i razuma i znate da do ideala neće doći ako ne držite poruke iz srca, baš kao što se one ne mogu postići bez praktičnosti i kontakta vašeg uma sa stvarnim svijetom.

Kako biste noge držali na zemlji i pronašli način da ostvarite svoje vizije, nastavite hodati, ostati u pokretu i obratiti pozornost na svoju rutinu i svoje fizičke potrebe.

 

 

LAV

Konačno ste shvatili stvari kada su se neke od njih pokvarile, pa ste zamišljali različite scenarije i pitali se jeste li krivo izračunali neke od svojih najvažnijih koraka. Pokušati naučiti o svojim greškama dobra je ideja kada ih ne tražite, čak i kad ste dali sve od sebe.

Ne dopustite da vas krivnja udalji od prihvaćanja i prelaska u novu fazu života gdje vas čekaju nove prilike.

 

 

DJEVICA

Čini se da je ovo posljednji trenutak da učinite nešto drastično i mogli bi napraviti čistu pauzu, odrezati stvari koje su ih opteretile ili napraviti veliku promjenu koju do sada zapravo niste planirali napraviti. Sve dok su vaša djela usklađena s vašim instinktima, nemate se čega bojati.

Dileme bi također mogle biti jače nego ikad, a stvari koje su vas razdvojile u dvije različite stvarnosti i želje danas bi mogle postati gotovo nemoguće podnijeti. Možda postoji sredina, ali ako je nema, vjerujte u veći poredak stvari i nemojte dugo ostati zaglavljeni na jednom mjestu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2