TOKOM POSLJEDNIH DANA NOVEMBRA: Škorpija će imati VELIKE RAZLOGE za SREĆU, Strijelac će doživjet ROMANTIKU…

TOKOM POSLJEDNIH DANA NOVEMBRA: Škorpija će imati VELIKE RAZLOGE za SREĆU, Strijelac će doživjet ROMANTIKU…

25 studenoga, 2021 0 By Admin 2

U ZADNJIM DANIMA NOVEMBRA: Škorpija će imati VELIKE RAZLOGE za SREĆU, Strijelac će doživjet ROMANTIKU, Lav dobija DOBRE, ali i LOŠE VIJESTI, a OVOM znaku iznenada dolazi NOVAC…

OVAN

Danas bi se mogao pojaviti niz zanimljivih posjetitelja. Možda imate zabavu ili organizirate neku aktivnost. Ti pozivatelji mogu uključivati ​​ljude iz znanosti ili ljude koji se bave novcem, kao što su bankari, investicijski savjetnici ili brokeri nekretninama. Poslušajte što imaju za reći. Mogli biste naučiti nešto što će poboljšati vaš financijski položaj.

 

 

BIK

Publikacije bi mogle donijeti neka fascinantna nova znanja na vaš način. Željet ćete o tome razgovarati s prijateljima. Razgovori o bilo kojoj temi trebali bi biti informativni i korisni jer je vaš um tako perceptivan i zadržava. Ljubav prema prijateljima, rodbini i vašoj osobi bi trebala ispuniti vaše srce. Intimna večer s partnerom bit će posebno ispunjena.

 

 

BLIZANCI

Danas bi vam mogli doći vrijedni savjeti za povećanje prihoda, vjerojatno od bliskog prijatelja ili kolege. Trebali biste se osjećati dobro i izgledati posebno privlačno. Vaš pristup drugima može biti otvoreniji nego inače. Kućni ljubimci mogu biti izvor radosti. Uživajte dok možete! Navečer se prepustite svom umjetničkom tragu.

 

 

RAK

Romantika i umjetnost danas su ključ. Mogli biste se osjećati duhovno inspiriranim sjajnom glazbom, slikama, poezijom ili dramom. Možda biste željeli podijeliti ove osjećaje s nekom posebnom osobom. Djeca bi također mogla biti izvor zadovoljstva. Njihova nevinost čini da se ponovno osjećate mladim. Navečer napišite svoje dojmove dana.

 

 

LAV

Danas ni na šta nećete ostati ravnodušni. Dobre vijesti mogle bi vas uzdignuti do gotovo ekstaze. Loše vijesti mogle bi vas poslati u dubinu očaja. Posjetitelji pružaju dobrodošlu distrakciju, dok vam duhovne potrage mogu biti omiljena tema razgovora. Ovo neće biti predvidljiv dan, ali bit će prekrasan.

 

 

DJEVICA

Želja za učenjem kroz grupnu aktivnost – možda predavanje ili radionicu – mogla bi vas staviti usred gomile. Naći ćete to uzbudljivim. Ako planirate prisustvovati takvom događaju, nemojte ići sami. Vaše uživanje će biti pojačano prisustvom bliskog prijatelja ili vašeg partnera.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2