RAZOČARANJA, SUZE i KRAJ LJUBAVI – OVE zodijake očekuje BOLAN i TEŽAK LJUBAVNI RASTANAK za vrijeme  Mjeseca u konjunkciji s Jupiterom od 01. januara

RAZOČARANJA, SUZE i KRAJ LJUBAVI – OVE zodijake očekuje BOLAN i TEŽAK LJUBAVNI RASTANAK za vrijeme Mjeseca u konjunkciji s Jupiterom od 01. januara

30 prosinca, 2022 0 By Admin 2

Sreća i tuga sastavni su dijelovi života svakoga od nas i to nitko ne može izbjeći. Svatko želi što više sreće, a najmanje tuge u životu, ali pojave se trenutci kada možemo samo patiti i tugovati. Bitno je da ti trenutci ne traju predugo, ali je i potrebno neko vrijeme žalovanja da bi mogli krenuti dalje mirni i rasterećeni.

Ovim znakovima sudbina ne donosi dobre vijesti u bliskoj budućnosti, donosi im prekid ljubavne veze i vrijeme tuge…

 

RAK

Vrijeme i događaji koji su pred vama neće vam se nimalo svidjeti i poželjet ćete da se nikada ne dogode. Ipak, to ne možete izbjeći, jer zvijezde vam predviđaju bolan rastanak sa vašim partnerom. Nikada niste ušli u vezu za koju ste predviđali koliko će trajati.

Uvijek smatrate da je ta osoba ona prava i da će vaša ljubav trajati zauvijek. To često nije tako i slijedi gorko razočaranje. Vaš partner će učiniti neke stvari preko kojih nećete moći prijeći, vaš partner će izdati vašu ljubav. Neka nova osoba pojavit će se u životu vašeg partnera i on će zanemariti ljubav prema vama i osjećaje za koje ste vjerovali da nikada neće nestati.

Teški dani su pred vama, jer preko takvih stvari nećete moći prijeći. Jedino što je moguće je vaš rastanak i prekid vaše veze. To će vas jako pogoditi ali drugog rješenja neće biti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaša veza doći će do kraja i ništa ju neće moći spasiti. Vrijeme tugovanja je pred vama ali potrudite se da to vrijeme prođe što brže jer vi niste krivi za događaje koji su pred vama.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2