Povratak BIVŠE LJUBAVI uzdrmat će živote OVIH zodijaka i PROTRESTI TLO pod NOGAMA!/

Povratak BIVŠE LJUBAVI uzdrmat će živote OVIH zodijaka i PROTRESTI TLO pod NOGAMA!/

24 prosinca, 2022 0 By Admin 2

Povratak bivše ljubavi u živote ova dva znaka označit će početak turbulentnog razdoblja koje će donijeti velike promjene. Ovim znakovima protrest će se tlo pod nogama i dovesti ih u situaciju kakvoj se nisu nadali.

Ova dva znaka ne bi ni u snu pomislila da će im se dogoditi upravo povratak bivše ljubavi u život. Kako će se postaviti ovi znakovi i kakva će biti njihova prva reakcija, to je ono što i njih zanima. Reagirati će instiktivno i možda ovoga puta učiniti ispravnu stvar…

 

LAV

Nikada, ali baš nikada ne biste pomislili da će vaša bivša ljubav htjeti ponovo započeti ljubavnu vezu sa vama. Ne biste to pomislili jer vas još boli nakon burnog raskida i svih loših stvari koje su pratile vaš prekid veze. Baš zbog takvog načina na koji ste okončali vašu vezu, želja bivšeg partnera da se vrati u vaš život će vas šokirati.

Neće vam biti jasno da li vaš bivši partner ne može bez vas, da li je takva snažna ljubav u pitanju, ili vas želi ponovo baciti u očaj, tugu i bol.

Ljubav među vama je postojala, to je istina, ali što je prava namjera bivšeg partnera, u to niste sasvim sigurni. Prvo što se morate zapitati je to da li vam je potrebno ponovo proživljavati ono što želite zaboraviti. U vama i dalje vlada tuga i bol zbog prekida i niste sigurni da li si tako nešto možete priuštiti još jednom sa istom osobom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi ćete morati puno toga odvagnuti i dobro promisliti prije konačne odluke. Ako smatrate da je i bivši partner iskren kao što ste vi iskreni, pružite mu priliku. Ako to ne smatrate, nemojte nipošto započinjati novu vezu sa tom osobom.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2