3 znaka zodijaka koji će se ODLJUBITI tijekom Neptuna Sekstile Plutona, počevši od 27. novembra!

3 znaka zodijaka koji će se ODLJUBITI tijekom Neptuna Sekstile Plutona, počevši od 27. novembra!

25 studenoga, 2021 0 By Admin

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Neptun sekstil Pluton jedan je od onih tranzita na koje ljudi Škorpiona dobro reagiraju, jer vas pokreće i omogućuje vam da postignete cilj. U ovom slučaju, cilj je lako iznevjeriti partnera jer prije ili kasnije mora saznati vašu istinu:

Više nisi zaljubljen u njih. Nikada niste namjeravali nikoga povrijediti, ali možete i hoćete ako treba. Ne vidite potrebu povrijediti ovu osobu, ali ne osjećate da možete ići na drugi dan pod izgovorom da ste ‘par’. Neptun sekstil Pluton čini da prepoznate da se ne osjećate kao par.

Osjećate se kao zarobljeni štakor koji će umrijeti ako se ne izvučete iz zamke koja je vaša sadašnja veza. Vaš se um vrti tijekom bilo kakvog tranzita Plutona, a s Neptunom sekstilnim Plutonom, kao da je sve o čemu možete razmišljati je bijeg.

 

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

Odljubio si se i sada se moraš nositi s tim. Neptun sekstil Pluton čini ovo “prednjim i središnjim” problemom u vašem životu.

Ne želite lagati svom partneru, ali ni ovu fasadu ne možete još dugo zadržati. Moraju znati da više nisi zaljubljen u njih, ali, ali, ali kako ćeš im to dati do znanja kada sve što želiš učiniti je izbjegavati, izbjegavati, izbjegavati?

Dok Neptun sekstil Pluton dopušta pristup vašoj unutarnjoj dubini misli, ne potiče komunikaciju.

Dakle, morat ćete smisliti pravo vrijeme i mjesto kako biste svoju osobu iznevjerili lako, bez nereda. Niste više zaljubljeni, ali mora li se ovo nužno pretvoriti u rat? Ne, Ribe, nije!

Stranice: 1 2