LJUBAVNI HOROSKOP za 8. Decembar: Bivši partner OVOG znaka narušit će mir njegove sadašnje ljubavne veze i sve će se saznati…

LJUBAVNI HOROSKOP za 8. Decembar: Bivši partner OVOG znaka narušit će mir njegove sadašnje ljubavne veze i sve će se saznati…

7 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Postoji jaka indikacija uplitanja treće strane u vašu romantičnu vezu. Vas ili vašeg partnera možda privlači druga osoba. Jedna od vaših prošlih ljubavi mogla bi ponovno ući u vaš život. Ometanje može čak doći od bliskih prijatelja ili roditelja bilo vas ili vašeg partnera. Potrebno je čvrsto stati jedni uz druge protiv svih.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Morate shvatiti da, iako može biti puno ljubavi, svaka veza treba raditi kako bi se održala. Jednostavno biti zaljubljen nije dovoljno; s vremena na vrijeme treba pokazati svoju ljubav. Već neko vrijeme ignorirate geste. Ako ovu sklonost ne otklonite odmah, vaš će partner početi misliti da ste izgubili interes i možda će početi tražiti negdje drugdje.

 

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Danas ste osuđivački raspoloženi, a vaš romantični partner također nije izuzet. Vjerojatno ćete sjesti i kategorički razmotriti prednosti i nedostatke veze kako biste donijeli odluku hoćete li je nastaviti ili ne. U ovom računovodstvu također ćete vjerojatno podcijeniti svoje osjećaje ili ih čak potpuno izostaviti. Prije nego što danas donesete bilo kakvu odluku, potrebno je razmotriti svoje srce i emocije.

 

 

RAK

Danas vas očekuje veliko iznenađenje vašeg partnera. Očekujte ekstravagantne geste ili skupe darove i ovo je savršeno vrijeme da ponovno otkrijete svoju ljubav jedno prema drugom. Ako ste slobodni, možda ćete pronaći romansu koja cvjeta na nevjerojatnim mjestima, ali nemojte to zanemariti kao nevjerojatno. Šanse su da ćete pronaći ispunjavajuću vezu s ovog mjesta gdje nikada niste ni pomislili tražiti.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop: Romantika je u zraku. Vjerojatno ćete doći u kontakt s brojnim zanimljivim osobama i jedan od ovih sastanaka može dovesti do smislenijeg odnosa. Oni koji su već u vezi moći će obnoviti staru romansu intimnom večerom ili izlaskom. Vaš partner je možda zadnjih dana bio odvojen i otuđen, ali danas će se situacija definitivno popraviti.

 

 

DJEVICA

Od vas će se tražiti da svom partneru pružite svoju bezuvjetnu ljubav i podršku. Možda ćete naučiti nešto što je potencijalno štetno, ali morate zapamtiti svoje prioritete i biti suosjećajni i uskoro ćete otkriti da je vaša veza zapravo postala jača. Ne osuđujte partnera prestrogo. Umjesto toga, potrebno je uho pune ljubavi da biste prebrodili ovu oluju u vašoj vezi.

VAGA

Ljubavni horoskop:   Danas ćete biti logičniji i upitniji u svojim odnosima! Racionalno ponašanje s pravom osobom može biti veliki preokret i dan se može činiti neuspjehom koji bi inače bio sjajan! Istražite senzualnost u sebi i u svom partneru.

 

 

ŠKORPIJA

Čini se da je vaša ljubavna veza danas prilično komplicirana i nekoliko problema će zahtijevati vašu pažnju. Međutim, uskoro ćete shvatiti da vam je bavljenje ovim problemom zapravo pomoglo da dosegnete višu razinu razumijevanja i da su brojne skrivene stvari sada jasne. To će vam dati snagu da izgradite transparentniji odnos.

 

 

STRIJELAC

Ljubav i romantika danas su za vas pomalo rizični pothvati! Možda ćete naići na nekoga tko nije zao i želi igrati samo na vrijeme. Ali ne smijete imati za cilj romantičnu vezu s tom osobom. Pokušajte prvo biti prijatelj s ovim tipom ili djevojkom i dajte im do znanja koliko vam je stalo do njih. Dobro ih upoznajte i dajte im priliku da i to učine.

 

 

JARAC

Ljubavni horoskop:  Dan je najprikladniji da iznenadite partnera romantičnim poklonom ili gestom. Druge stvari u posljednje vrijeme zahtijevaju vašu pažnju. Uzeli ste svog partnera zdravo za gotovo. Sada je vrijeme da pokažete svoju zahvalnost i budite sigurni da će to biti vraćeno svim srcem. Međutim, zanemarivanje partnera danas može dovesti do stresa u vezi.

 

 

VODOLIJA

Vaš raskošan način života privlači mnoge ljude prema vama. Ali svi su oni samo lažni i lažno se pretvaraju da vas vole. U takvoj situaciji samo se usredotočite na pozitivnost da niste sami. Pokušajte zanemariti negativnost da ste usamljeni, ovo je tek početak i imate još mnogo ljubavnika koje trebate pratiti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ljubavni horoskop: Dan je idealan za kvalitetno provođenje vremena sa svojom obitelji. Sada se također možete pobrinuti za neke važne obiteljske obveze. Izvedite svoju djecu na igru ​​ili u posjet njihovom omiljenom mjestu. Također možete provoditi vrijeme sa svojim roditeljima i braćom i sestrama. Večer je posebno pogodna za romantiku i intimno druženje. Danas možete dublje istraživati ​​jedni druge osjećaje.