3 znaka čija se KARMIČKA VEZA ZAVRŠAVA jer nema stvarnu budućnost tijekom Saturnovog kvadrata Urana od 25. novembra

3 znaka čija se KARMIČKA VEZA ZAVRŠAVA jer nema stvarnu budućnost tijekom Saturnovog kvadrata Urana od 25. novembra

24 studenoga, 2021 0 By Admin

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Kako vremena prolaze i starite, shvaćate da su neke stvari zaista dragocjene – poput vremena, ljubavi, obitelji…a da neke stvari uopće nisu dragocjene. Dao si toliko svoje moći sjećanjima.

Prošlost vas je natjerala da zaboravite da postoji danas na koju se možete usredotočiti. Sve je to zbog jedne osobe — jedne karmičke veze koju niste uspjeli napustiti, a sada vas ozbiljno ruši.

Saturn u kvadratu Uran će vas podstaći razumom. Konačno ćete vidjeti da ne morate nositi težinu ove osobe. Možda je sve u krivnji; osjećate se odgovornim za ovu osobu, ali Jarac, ali niste.

Oni su odgovorni za svoju karmu, svoju budućnost, svoje živote. Vrijeme je da prekinete ovu vezu kako vas njihova prtljaga više ne bi opterećivala.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Saturn u kvadratu Urana će vas učiniti nervoznim. Nešto vam je na umu s čime se niste uspjeli suočiti, pa ste umanjili njegovu važnost. To ima veze s nekim u vašem životu tko je, možda, prekoračio dobrodošlicu – na svim razinama.

Isprva ste se ti i ta osoba stvarno slagali – osjećalo se da je “suđeno” kao da ste naletjeli na neku univerzalnu tajnu ljubavi i samog života… sve dok magija nije nestala, a sada osjećate da ste dužni ste nastaviti s magijom koja više ne postoji. Ova osoba je bila karmički igrač u vašem životu, a kako to ide s karmom – to završava.

Nakon što se odigra, on je uravnotežen i stoga se iz njega izvlače sve lekcije, a njegovom tijeku mora doći kraj. To je ono što se sada događa. Saturn u kvadratu Urana vas inspirira da prekinete ovu karmičku vezu jer sada jasno prepoznajete da ova veza nema kuda ići osim dolje.

Stranice: 1 2