Horoskopski znakovi koji su sretniji kao slobodni u odnosu na znakove koji uvijek moraju biti u vezi

 Horoskopski znakovi koji su sretniji kao slobodni u odnosu na znakove koji uvijek moraju biti u vezi

23 studenoga, 2021 0 By Admin

Vaga (23. rujna-22. listopada)

Vage vole ljude. Iako mogu uživati ​​u vremenu nasamo, Vaga sama predugo može vrlo lako postati depresivna.

To je osobito istinito kada je Vaga sama; obično vole društvena okupljanja i sklapanje obilja prijatelja ili vole pronaći potencijalne ljude za spoj jer su prilično koketni.

Jednostavno rečeno, iako Vage dosta flertuju, žele ono obožavanje i naklonost koje možete pronaći samo u pravoj vezi.

 

 

Jarac (22. prosinca-19. siječnja)

Jarci su melankolični, pa ponekad samo žele biti sami.

Iako su ponekad presretni i žele društvenu interakciju, bilo da je riječ o tjedan dana ili nekoliko dana. Ali oni također mogu danima provedu sami, izgubljeni u svom malom poslovnom svijetu obavljajući stvari.

Međutim, oni i dalje žude za tom bliskošću; inače se osjećaju usamljeno. Jarci su društveni radnici, ali uživaju u uspostavljanju društvenih veza s ljudima koji bi im mogli pomoći u karijeri ili romansi.

Za Jarca je važno biti u vezi; zamislite da imaju partnera koji bi mogao biti uz njih i podržati ih na njihovom putu, pogotovo ako imaju sličnu karijeru.

 

 

Vodenjak (20. siječnja-18. veljače)

Vodenjak voli biti u vezi. Ovo je pametan znak koji ima puno znanja i ideja za podijeliti, pa s kim ih je bolje podijeliti od svog partnera?

Oni zaista uživaju u vremenu nasamo, kao i svaki znak, ali stvarno vole druženje, volonterski rad ili nešto više poput odnosa u kojem mogu poboljšati osobu s kojom su.

Međutim, Vodenjak je također jedan od znakova zodijaka koji su najsigurniji sami sa sobom, a ponekad se to može smatrati zastrašujućim, zbog čega Vodenjak gotovo uvijek sam, bez obzira na to koliko vole biti u vezi.

 

 

Bik (21. travnja-21. svibnja)

Biku su potrebni drugi. Osjećali bi se bolje u vezi uglavnom zato što su toliko zaokupljeni samoćom.

Naravno, orijentirani su na ciljeve i motivirani za uspjeh, ali kada su s nekim, osjećaju se kao da ne samo da imaju nekoga tko će ih slušati, već i nekoga tko može biti s njima više nego što to može biti prijatelj.

Stranice: 1 2 3 4