Horoskopski znakovi koji su sretniji kao slobodni u odnosu na znakove koji uvijek moraju biti u vezi

 Horoskopski znakovi koji su sretniji kao slobodni u odnosu na znakove koji uvijek moraju biti u vezi

23 studenoga, 2021 0 By Admin

Ovan (20. ožujka-21. travnja)

Ovan može postati usamljen dulje vrijeme, iako to ne traje jako dugo, pogotovo kada su jedan od najatraktivnijih znakova zodijaka.

Iako Ovnovi imaju tendenciju da se brzo zaljube, oni se i odljube još brže. Iz tog razloga im je bolje da su sami. Toliko se mijenjaju i imaju veliku želju za onim što žele raditi, sve dok se ne budu spremni dugoročno smiriti.

Najbolje im je da se usredotoče na sebe dok ne upoznaju pravu osobu. Ovnovi su najsretniji kada su slobodni… dok ne pronađu onog.

 

Znakovi zodijaka koji uvijek moraju biti u vezi

 

Blizanci (21. svibnja-20. lipnja)

Činjenica da su Blizanci jedan od najdruštvenijih znakova ikada, navela bi vas da shvatite da su, ako su sami, prilično usamljeni. Zato zamislite da su sami.

Na kraju dana još uvijek mogu pronaći neku vrstu radosti okruženi tonom prijatelja, ali zamislite koliko bi im partner mogao posvetiti pozornost koju prijatelj ne može.

Blizanci se mogu prilično lako osjećati usamljeno, pa biti u vezi znači da imate nekoga na pozivu. Pa, čak i biti u braku znači da imaš s kim razgovarati cijeli dan ako to želiš.

Budući da su Blizanci svestrani sugovornici, mogu doslovno razgovarati o bilo čemu; teme su beskrajne. Ovaj znak može biti samac, ali možda nije njihov najsretniji izbor. Ako imaju puno prijatelja ili često izlaze na spojeve, mogu podnijeti da budu sami i dobro se osjećaju.

 

 

Lav (23. srpnja-22. kolovoza)

Lav voli biti s nekim. Zašto? Potrebna im je pažnja i komplimenti.

Pa hoće li to primiti dajući sebi komplimente u ogledalu? Ne, željet će da im ta vanjska energija pomogne da zasjaju poput sunca.

Lavovi žude za ovom vrstom potvrđivanja da su u centru pažnje. Općenito, Lav ima tendenciju da ima veliki krug prijatelja i partnera, pogotovo ako je to netko tko je odlučio biti s njima ne samo zbog izgleda nego i zbog osobnosti.

Ne vole biti slobodni jer u vezi mogu imati obilje komplimenata.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4