Horoskopski znakovi koji su sretniji kao slobodni u odnosu na znakove koji uvijek moraju biti u vezi

 Horoskopski znakovi koji su sretniji kao slobodni u odnosu na znakove koji uvijek moraju biti u vezi

23 studenoga, 2021 0 By Admin

Rak (21. lipnja-22. srpnja)

Rakovi vole biti slobodni onoliko koliko uživaju u partnerstvu. Rakovi se doživljavaju kao majčinstvo, pa vole organizirati društvena događanja i opsluživati ​​druge.

Ali ponekad se povuku u svoju ljusku i vole biti sami kod kuće kad god mogu. Ovo je znak koji voli opuštajući dan na kauču i zvuči im puno privlačnije nego noćni izlazak u grad.

Također su vrlo osjetljivi, pa iako znaju biti dobri u vezi, lako se uvrijede. Rakovi vas trebaju da razumijete njihove osjećaje i trebaju nekoga tko im uvijek može biti tu.

Često ih čini opreznijima s kim su. To može učiniti da Rak preferira da bude samac i da se u potpunosti ne poveže s partnerom kako se ne bi povrijedio.

 

Ribe (19. veljače-20. ožujka)

Ribe vole biti u vezama, ali iz samoobrane mnoge su sretnije kada su same. Ribe su vrlo emotivna bića, kao i kreativni i maštoviti znakovi.

Ribe će radije ponekad ostati kod kuće nego otići na zabavu. Ne smeta im čak ni trčati u trgovinu ako to znači da se ne moraju lijepo odijevati. Ali to što su lijeni ne znači da nemaju svoje glam dane.

Budući da su Ribe kućni tip, mogu se dobro provesti dok su same, ali su i beznadni romantičari i ponekad žude za pažnjom. Nakon što su primili dosta toga, mogu neko vrijeme bez njega i prilično su sretni sami.

 

 

Strijelac (26. studenog-21. prosinca)

Strijelac ima tendenciju biti neka vrsta vuka samotnjaka. Znaju da li im se netko sviđa kad ih upoznaju, pa u smislu veze mogu biti posvećeni, ali i vrlo avanturistički raspoloženi.

Ako su s vama i vole vas, vjerojatno će se nadati da ćete se pridružiti njihovoj avanturi. Da niste, to bi stvarno ovisilo o njihovim osjećajima prema vama, zbog njihovog neovisnog duha.

Strijelac je horoskopski znak da ako se oni žele preseliti u novo stanje, a vi ne, vjerojatno bi to ipak učinili.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4