3 znaka koji će imati JAKO PUNO LJUBAVNE SREĆE i čiji se ljubavni život poboljšava za vrijeme Jupiter Sekstile Plutona od 24. novembra

3 znaka koji će imati JAKO PUNO LJUBAVNE SREĆE i čiji se ljubavni život poboljšava za vrijeme Jupiter Sekstile Plutona od 24. novembra

23 studenoga, 2021 0 By Admin

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Ono što čini ideju ‘sreće’ u vašem svijetu je ideja vašeg osobnog napora da to učinite tako. U ljubavi ne želite probleme – želite prijeći na stvar i želite da nema rasprave ili svađe. Vi prilično kontrolirate i vidjeli ste da vam kontrola daje ono što želite.

Ono što vam Jupiterov sekstilni Pluton može donijeti je ljubaznija vizija šireg opsega koju možete primijeniti na svoju kontrolu, i to će biti cijenjeno. Vaša ljubavna sreća je samo što otvarate ideju da biste je možda trebali malo spustiti, u kontrolnom odjelu.

Odlučite li isprobati ovaj skromni pristup kontroli, otkrit ćete da ćete poštedjeti svoju vezu i na kraju biti puno sretniji. Zapravo, sve uključene strane bit će sretnije ako oslobodite kontrolu nad svakim pojedinim detaljom.

Strijelac(22. studenog – 21. prosinca)

Vaša ljubavna sreća popravlja se tijekom Jupiterovog sekstila Plutona jer Jupiterov tranzit ima tendenciju činiti čuda na vama, a nešto poput ovoga zapravo može promijeniti život – ako ostanete otvoreni njegovom utjecaju. Ovaj tranzit će donijeti ideju o suosjećanju, a kako ako možete osjećati empatiju prema ljubavnom interesu, možete u oboje probuditi novost koja će na kraju biti vrlo uzbudljiva.

To je ono što je bilo potrebno – ova novost, ovaj svjež pristup, a to se može dogoditi samo kada počnete podizati razinu empatije.

Morate vidjeti da niste jedini u ovoj ili bilo kojoj vezi, što se toga tiče. Ako ste slobodni i tražite ljubav – uzmite u obzir da niste samo vi nervozni ili oprezni. Suosjećanje je ključ za utjecaj Jupitera sekstilnog Plutona na vas. Možeš ti to, Sag!

Stranice: 1 2