3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT DRAMATIČNO MIJENJA tijekom Merkura u Strijelcu od 24. novembra

3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT DRAMATIČNO MIJENJA tijekom Merkura u Strijelcu od 24. novembra

23 studenoga, 2021 0 By Admin

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Kad ste se vi i vaš partner okupili, oboje ste znali u što se upuštate. Oni rade na svoj način, a ti, tvoj, i do sada to nije bila prepreka. Donedavno. Primijetili ste da se čini da vaš partner ne ulaže vrijeme ili trud koji je potreban za održavanje veze.

Iako se nitko ne prijavljuje za ‘opterećenje posla’ kada je u pitanju ljubavna veza, istina je da ako želimo to nastaviti – to je posao.

A sada, čini se da vaš partner pliva niz lijeni rijeku, gdje se stvari jednostavno raspadaju i čini se da to ne primjećuje.

Tu vam u pomoć priskače Merkur u Strijelcu; iskoristite ovu ambicioznu energiju da kažete ono što vjerujete da je ovdje potrebno kako bi veza potrajala.

Dajte svojoj osobi do znanja da će vas ovaj lijeni stav oboje samo srušiti. Ne dopustite da se to dogodi – ostanite na svome i borite se da ostanete zajedno.

 

Riba  (19. veljače – 10. ožujka)

Ne postoji ništa što volite više od glatke veze u kojoj imate vrlo malo briga. Ne bi li to bilo lijepo, ha? Pa, vidjeli ste ovo u prošlosti, ali što god da se sada događa ne daje sliku sretne veze, a to vam je super uočljivo.

Merkur u Strijelcu tjera vas da shvatite da ste jednako krivi što ste dopustili da se stvari raspadnu kao i vaš partner. Zbog ovog tranzita bit ćete pogođeni spoznajom da ovoj stvari treba poraditi.

Oboje se morate potruditi ako će ovo potrajati. Vidite samo dobrotu ispred sebe, za vas dvoje, ali ste također prihvatili da ne možete nazvati ovu romansu. Morate biti prisutni zbog toga, pa tako i oni. Vrijeme je za razgovor, Ribe. Dobre namjere pobjeđuju u utrci.

Stranice: 1 2