3 znaka koji će se osjećati USAMLJENO i kojima će trebati puno LJUBAVI, PAŽNJE i BLISKOSTI za vrijeme Mjeseca u Raku od 22. novembra

3 znaka koji će se osjećati USAMLJENO i kojima će trebati puno LJUBAVI, PAŽNJE i BLISKOSTI za vrijeme Mjeseca u Raku od 22. novembra

22 studenoga, 2021 0 By Admin

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Ponosite se time koliko ste neovisni, a ponekad se ta potreba za slobodom u vama može pogrešno protumačiti kao želja da budete sami – cijelo vrijeme. Da, volite svoju slobodu, ali tijekom tranzita poput Mjeseca u Raku, i vi se možete slomiti i osjetiti potrebu za blizinom.

Nikada ne bježite od emocija. Nosite sa sobom mnogo boli i mnogo nade, a ipak ste nosili svoj teret sami, kao što mnogi čine.

Mjesec u Raku u vama izaziva želju za dijeljenjem, razgovorom, slušanjem. Žudjet ćete za blizinom drugih ljudi, a poželjet ćete i prisutnost prijatelja i obitelji.

Možda ćete se tijekom tog vremena osjećati pomalo usamljeno, što će vas potaknuti da ispunite prazninu ljudima – nešto što rijetko, ako ikada tražite. Na kraju, ljudi su ti koji čine da se svijet vrti oko vas, a možda ćete se čak i nasmijati ironiji toga.

 

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

Već ste jedan od najemotivnijih i najpotrebnijih horoskopskih znakova, a kada je Mjesec u Raku, sve što želite je biti s ljudima. Osjećat ćete takvu potrebu u sebi da doprete do onih za koje smatrate da trebaju ljubav jednako kao i vi.

Osobito ste empatični i tijekom ovog tranzita ćete ‘osjećati’ svijet i to bi moglo boljeti.

Poželjet ćete zagrliti sve što možete dok je Mjesec u horoskopskom znaku Raka počevši od 22. studenog.

Želite da se svi osjećaju bolje. Poželjet ćete biti zagrljeni i omotani u naručje osobe koja vas najviše voli.

Vaša će želja najviše ići na ukućane, a to će poslužiti kao inspiracija za druženja koja su vrlo moguća tijekom ove zime.

Mjesec u Raku vam može izmamiti suzu na oko, ali će biti prolivena od radosti. Zahvalnost za ono što imate zagrijat će vam srce, a vaša potreba za ljubavlju bit će ispunjena tisuću puta. Duboko ste voljeni, Ribe. Nema tu straha.

Stranice: 1 2