3 horoskopska znaka koji će se POMIRITI sa BIVŠIM PARTNEROM tijekom Mjesečevog Sekstila Urana od 23. novembra

3 horoskopska znaka koji će se POMIRITI sa BIVŠIM PARTNEROM tijekom Mjesečevog Sekstila Urana od 23. novembra

22 studenoga, 2021 0 By Admin

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Zbog svoje impulzivne prirode, pobrinuli ste se da određena vaša veza nikada neće biti obnovljena. Završili ste s tom osobom, premda ona s vama zapravo nikada nije bila ‘završena’. A još uvijek ima toliko labavih krajeva da će, ako se ostavite bez nadzora, samo i dalje stvarati bol za vas dvoje.

Vi ste nastrojeni da se trajno prepustite, i možda bi vam bilo bolje da to učinite. Ali ta druga osoba i dalje mora govoriti što joj je na umu, a te su riječi samo za vaše uši.

Mjesec Sekstile Uran otvara vrata ovom događaju. Stoga budite svjesni da vam se tijekom tog vremena može obratiti osoba koju ste ignorirali jer ne osjećaju da mogu živjeti a da vam ne kažu svoju verziju ‘kako je prošlo.’

Oni trebaju da ih saslušate.  Ako ih sada poslušate, moći ćete ići dalje, a da ne morate očekivati ​​da će se ikada ponovno pojaviti.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Sigurno vam ne smeta znati sve što možete o nekoj osobi, čak i kada više nemate ništa s njom. A to bi mogao biti dio onoga što ćete raditi tijekom Mjesec Sekstile Urana, prikupljajući informacije o nekome za koga ste mislili da je davno nestao.

Možda ćete čak biti potaknuti na razgovor s tom osobom jer su prikupljene informacije otkrile nekoliko nepoznatih činjenica koje su vam znatiželjne. Želite ispitati ovu osobu, da vidite je li istina ono što ste čuli.

Ono što bi moglo započeti kao dvoje obrambenih ljudi imaju sposobnost pretvoriti se u prijateljsko pomirenje jer se čini da je ova vrsta ponovnog okupljanja povoljna za vas tijekom Mjeseca Sekstile Urana.

Ono što se može činiti ludim kao što se sve izvlači, odjednom postaje zanimljivo i moguće. Hej, uvijek bi više volio prijateljstvo nego oprezne, sumnjive osjećaje kada je u pitanju netko s kim si nekada bio vrlo blizak. Možete vratiti prijateljstvo – ako to želite.

Stranice: 1 2