3 horoskopska znaka koji će prekinuti TOKSIČNE VEZE i otići od osoba koje ih NE ZASLUŽUJU i NE POŠTUJU tijekom Mjeseca u Lavu od 23. novembra

3 horoskopska znaka koji će prekinuti TOKSIČNE VEZE i otići od osoba koje ih NE ZASLUŽUJU i NE POŠTUJU tijekom Mjeseca u Lavu od 23. novembra

22 studenoga, 2021 0 By Admin

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Mjesec u Lavu otkriva vašu sposobnost da se izrazite jednostavnim, jasnim izrazima. Imate samopouzdanja i inteligencije da potkrijepite svoje izjave. I neustrašivi ste kada je u pitanju donošenje zakona, a tijekom ovog tranzita zakon se svodi na poštovanje.

Zahtijevate to i vidite da ništa od toga ne dobivate kada je riječ o jednoj osobi u vašem životu.

Odmjerili ste opcije; trebate li prekinuti ovu vezu ili je nastaviti, znajući posljedice?

Odlučit ćete krenuti dalje, pustiti osobu za koju se čini da samo nudi toksično ponašanje i obećanje da nikada neće odustati. Vaša introspekcija na temu završava samo jednim zaključkom: Nastavite, pustite to, okončajte toksičnu vezu danas.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Pred vama je izbor: čvrsto se držite situacije koja vam donosi utjehu i otrovnost, ili budite dovoljno hrabri da krenete dalje bez te osobe, znajući da će budućnost biti mnogo bolja bez njih.

Dakle, upravo sada imate posla s lijenošću i udobnošću. Ova osoba u vašem životu koja je otrovna? Samo će biti gore, i vi to znate.

Također znate da vam ozbiljno remeti dan kada se morate suočiti s njima i/ili promijeniti njihove načine. Dakle, ovu otrovnost zadržavate u svom životu jednostavno zato što je previše nezgodno mijenjati je, a to vas čini mučenikom koji pati.

Zašto patiti još jedan dan, Jarce? Imate u sebi da prepoznate moć Mjeseca u Lavu. Iskoristite to u svoju korist. Iskoristite priliku i oslobodite se ove toksične veze.

Stranice: 1 2