3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT POBOLJŠAVA do te mjere da će biti SRETNIJI NEGO IKAD tijekom sezone Strijelca od 22. novembra

3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT POBOLJŠAVA do te mjere da će biti SRETNIJI NEGO IKAD tijekom sezone Strijelca od 22. novembra

22 studenoga, 2021 0 By Admin

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Vi i vaša voljena osoba osjetit ćete dovršenost dok sezona Strijelca počinje svoj jednomjesečni tranzit. Platili ste cijenu ove ljubavi, a zahvaljujući sezoni konačno se možete opustiti u vezi, znajući da je sve u redu i da s druge strane nema iznenađenja.

Vi i vaš partner konačno ćete se razumjeti. Potrajalo je dovoljno dugo i sada možete uživati ​​u onoj dragocjenoj ljubavi.  Više se ne osjećate skučeno jer ste došli izraziti svoje potrebe.

Srećom, vaš partner razumije vaše potrebe i može zauzvrat izraziti ono što im treba. Vas dvoje možete slobodno teći zajedno i odvojeno.

Znajući da su tu da se vrate kući čini sve razlike u svijetu. Ovdje si na nečem posebnom, Rak. Sretno s ovim.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Nitko ne voli biti u sezoni Strijelca više od samih Strijelaca, a vaš optimizam i radost zbog ‘rođendanske sezone’ su zarazni. Vaši prijatelji i voljeni žele biti u vašoj blizini, jer sve što radite tijekom ovog vremena vide kao nešto za slavlje. Vi i vaš partner ćete se zbližiti jer to želite.

Nikada niste osjetili potrebu da zakucate partnera, pa kad se na kraju nađete s nekim u koga možete vjerovati i kojeg možete nazvati ‘partnerom. To je poput otkrića; želite sve o čemu ste čuli — blizinu, priljubljenost, vizije budućnosti zajedno.

Vrlo je velika šansa da ste s nekim tko je jednako kreativan kao i vi. A za to vrijeme možete se radovati stvaranju kvalitetne robe jedni za druge i za one koje volite. Očekujte sretna iznenađenja i tijekom ove sezone.

Stranice: 1 2