OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE u idućoj sedmici od 22. do 28. Novembra! – Vrijeme je da se osjećaju sretno, zadovoljno i ispunjeno!

OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE u idućoj sedmici od 22. do 28. Novembra! – Vrijeme je da se osjećaju sretno, zadovoljno i ispunjeno!

21 studenoga, 2021 0 By Admin

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Mjesećev kvadrat Uran vas može natjerati da se prisjećate i proživljavate dobra vremena iz prošlosti, ali iskreno – samo ste sretni što ne morate raditi, Vodenjače.

Taj Rakov Mjesec pogodi vas na samom vrhu tjedna i postavlja ton: sve je u vezi s domom. To znači slobodno vrijeme na poslu, vrijeme za kupovinu darova, vrijeme za pripremu hrane i vrijeme s obitelji.

Unaprijed znate da ovo možda i nije tako lako kao što mislite, u smislu obiteljskih okupljanja, ali čini se da vam se svemir smješka, pazeći da sve ide po planu. Zahvalnost zvoni u izobilju, a vi ćete se osjećati poniženo i blagoslovljeno tijekom ovog tjedna.

 

Ribe (19. veljače – 10. ožujka)

Planirali ste da ovaj tjedan bude sjajan cijelu godinu.

Ima toliko toga za što možete biti zahvalni, a kad god se možete sastati s ljudima koje volite, pravo je vrijeme za vas.

Sada ste u najboljem izdanju, Ribe: volite ljude, velike namjere, nade i snove o kojima se raspravlja za stolom za večerom…i nadamo se da Mjesečev kvadrat Mars neće golicati živce tom jednom članu obitelji koji je sklon biti zloban i razdragan.

Pa, čak i ako izmaknu kontroli, to je već očekivano, pa znate kako izbjeći tu krivulju. Stvari bi vam trebale ići glatko tijekom cijelog tjedna, a ako naiđete na prepreku — neće biti važno.

Bili ste tamo, učinili ste to i imate bolje stvari na koje se možete usredotočiti.

Stranice: 1 2