Kraj Novembra im DONOSI BOL i SLOMLJENO SRCE – ovi znaci će uskoro PATITI zbog LJUBAVI!

Kraj Novembra im DONOSI BOL i SLOMLJENO SRCE – ovi znaci će uskoro PATITI zbog LJUBAVI!

8 studenoga, 2023 0 By Admin 2

BLIZANCI

Toliko toga ste učinili za svog partnera, dali mu svu svoju ljubav, a na kraju ćete ostati slomljenog srca. Događaji koji slijede samo će potvrditi ono što već dugo slutite, a to je konačan kraj vaše ljubavne veze. Ne smatrajte se krivim za ništa, vi ste dali sebe u tu vezu i nitko vam tu nema što prigovoriti.

Vi i dalje volite kao prvog dana, ali više ništa ne ovisi o vama. Ljubav vašeg partnera je izblijedjela i vaš partner ne osjeća više gotovo ništa prema vama. Koliko god se trudili, ništa nećete postići kako bi spasili vašu vezu. Ostat će vam samo tuga i bol zbog izgubljene ljubavi.

Pomalo počinjete shvaćati da vas vaš partner uopće ne zaslužuje, ali srce vas i dalje vuče u partnerov zagrljaj. Morat ćete se pomiriti sa stvarnošću i početi nov život. Ono što je bilo nikada se više neće vratiti i toga morate biti svjesni. Vi ste dobra osoba i sigurno ćete pronači ljubav u osobi koja vas zaslužuje.

Sada toi nije slučaj, ali vrijeme donosi mnogo lijepih stvari. Period pred vama bit će tužan za vas, ali pokušajte što prije zaboraviti na prošlost i posvetite se prije svega sebi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Tada će doći vrijeme kada će ljubav ponovo ući u vaš život i to ona prava i iskrena ljubav kakvu želite. Do tada brinite se o sebi i pokušajte što prije zaboraviti na prošlost.

DJEVICA

Već neko vrijeme vaša ljubavna veza pretvara se u pravu agoniju za vas. Da li vaš partner zaslužuje život sa vama uz sve te postupke koje radi i da li vas zaista voli?! Na to pitanje trebali bi odgovoriti sebi, a tada ćete i sami shvatiti što vam je činiti.

Grozite se prekida, slomljenog srca, tuge i žalosti nakon prekida veze ali to je ono što vam slijedi. Nastavak ovakve veze koju imate ne koristi ni vama ni partneru, toga ste svjesni. Bit će suza i tuge, ali nakon toga možete svoj život postaviti onako kako vi želite.

Sigurno ne želite život u vječnoj brizi za partnera za kojeg ne znate hoće li se uopće vratiti vama nakon burnih provoda kojima je sklon. Vi morate rasčistiti sami sa sobom i učiniti korak ka vašoj sreći, kada već zajedničke sreče nećete imati.

Pokrenite se i učinite sami nešto od svog života, ne oslanjajte se i ne vjerujte nekome tko se tako odnosi prema vama. Vrijeme koje dolazi bit će prekretnica u vašem životu. Koliko god će sve izgledati tužno na početku, to će zapravo biti početak vašeg sretnijeg života.

Zvijezde će vam pomoći i dati vam priliku vrlo brzo da u kratkom vremenu riješite svoj problem i okrenete se svojem životu. Nemojte propustiti tu priliku jer će kasnije biti sve teže.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Unesite sreću u svoj život, a nemojte se prepustiti životarenju i patnji koja bi vas mogla uništiti. Nitko nije vrijedan da vaš život bude mizeran, vi se sami morate pobrinuti za svoju sreću.