3 znaka zodijaka čiji će LJUBAVNI ŽIVOT POSTATI PUNO BOLJI i SRETNIJI  tijekom konjunkcije Sunca s Merkurom od 22.Novembra

3 znaka zodijaka čiji će LJUBAVNI ŽIVOT POSTATI PUNO BOLJI i SRETNIJI  tijekom konjunkcije Sunca s Merkurom od 22.Novembra

21 studenoga, 2021 0 By Admin

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Oduvijek ste vjerovali u prenošenje svojih ideja, a opet ste se vratili starim navikama, u kojima se stisnete kada biste trebali izreći ono što vam je na umu.

Sunčana konjunkcija Merkur je ovdje da otvori taj vaš glas da se čuje, a tko će vas čuti?

Osoba s kojom ste u vezi – i ne samo da će vas čuti, već će također prihvatiti i raditi s onim što vam je na umu.

Sve je to pozitivno, ali morate vjerovati svemiru da će vaša poanta ne samo biti saslušana, već i da će se čuti duboko u sebi, i to će uzrokovati pozitivnu promjenu u vašem ljubavnom životu.

Ono što se čini kao velika sreća je da se jednostavno trudite komunicirati s ljubavlju.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Više se ne petljate oko stvari poput problema u vezi. Ako nanjušite problem, nemate nikakvih inhibicija da prijeđete na stvar i suočite partnera s onim što vam je na umu.

Pa, dobit ćete dvostruku dozu te vještine suprotstavljanja sa Sunčevom konjunkcijom Merkura.

Kada ste pod utjecajem takvog tranzita, to vam samo olakšava. Brzo shvatite svoju poantu i završite stvari.

Vaš je partner i prijemčiv za vas i spreman učiniti svoj dio, jer shvaća da je ovo vrlo ‘sretna’ sezona u njihovom životu. Upotrijebite svoju nevjerojatnu moć komunikacije ovdje kako biste vezali labave krajeve u vezi kako biste vas dvoje zajedno mogli krenuti u svijetlu i lijepu budućnost.

Stranice: 1 2