MJESEČNI HOROSKOP CIGANSKIM KARTAMA za DECEMBAR!!

CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU tko će u Decembru UŽIVATI kao NIKAD PRIJE, a tko će se SUOČITI SA PROBLEMIMA…

OVAN

Mogla dogoditi iznenadna, ali sretna promjena okolnosti posla. Možda ćete iznenada biti unaprijeđeni ili premješteni. Možda vam na putu dođe važna informacija koja vodi napredovanju. Tehnologija i razmjena podataka također mogu igrati ulogu u događajima. Prijatelji ili kolege mogu biti uključeni. Kako god pogledali, ovo bi mogao biti povoljan mjesec.

 

 

BIK

Bliski prijatelj ili vaš partner mogao bi vam predložiti improvizirano putovanje i možda ćete odlučiti otići. Nemirni ste za avanturu. Možda ste razmatrali nekoliko opcija, ali ideja vašeg prijatelja čini se najprivlačnijom. Ako je ovo putovanje u stranu zemlju, možda biste željeli učiti jezik. Iznenadit ćete se koliko brzo to naučite!

 

 

BLIZANCI

Neočekivana svota novca mogla bi izazvati kaos u vašem domu, ali to je uzbudljiva, ugodna vrsta pandemonija! Možda vam to omogućuje da napravite neke potrebne promjene ili kupite novu opremu, namještaj ili uređaje. Nazovite neke prijatelje i recite im dobre vijesti. Možda biste željeli organizirati proslavu!

 

 

RAK

Informacije koje ste primili bi vam mogle omogućiti promjenu posla, prebivališta ili barem načina na koji razmišljate ili djelujete. Možda ćete se osjećati nervozno zbog tih mogućnosti. Nemojte se bojati ići s tokom i napraviti promjene. Ovo je samo jedna prepreka u vašem osobnom razvoju.

 

 

LAV

Povećanje vaših tehničkih vještina moglo bi vam donijeti novi posao ili povećanje prihoda. Možda ste se u posljednje vrijeme osjećali pomalo nervozno i ​​pod stresom, ali ovo bi se sada trebalo izbalansirati. Osjećate se usredotočeno i pažljivo ciljate prema svojim ciljevima. Uspjet ćeš ako nastaviš takvim kakav jesi.

 

 

DJEVICA

Ako niste romantično povezani, očekujte da će se taj status promijeniti. Mogli biste upoznati više od jedne privlačne osobe! Nova osoba bi mogla doći u vaš život ili bi vam se stari prijatelj odjednom mogao učiniti privlačnijim nego što ste mislili. Ako ste uključeni, očekujte da će se energija oko vašeg partnera promijeniti. On ili ona može izgledati sretnije, smiješnije, jače, toliko da se iznova zaljubite.

 

Nastavak na idućoj stranici…

MJESEČNI HOROSKOP CIGANSKIM KARTAMA za DECEMBAR!!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top