LJUBAVNI HOROSKOP CIGANSKIM KARTAMA za DECEMBAR!!

Nekoga će iznenaditi POZIV BIVŠE LJUBAVI, a netko će prihvatiti da NIJE VOLJEN i KRENUTI DALJE…

 

OVAN

One posebne kvalitete koje jednostavno volite istraživati ​​i zadirkivati ​​u areni vaših bliskih osobnih odnosa posebno su očite upravo sada. Izuzetno ste privlačni drugima i možete se naći u centru pažnje više puta. Ako imate osobu koju želite impresionirati, uključite svoj najbolji osmijeh i gledajte kako se tope.

 

 

BIK

Imat ćete poriv da se izrazite kako se iskreno osjećate prema posljednjoj osobi u vašem životu. Imate sklonost skrivanju svojih stvarnih emocija, ali ćete željeti reći kako jest, a to bi moglo učvrstiti i ojačati trenutnu vezu.

 

 

BLIZANCI

Iako se možda ne osjećate toliko fizički privučeni svojim ljubavnim interesom kao inače, vjerojatno ćete nekako ojačati međusobnu vezu i potaknuti vas da obnovite osjećaj predanosti. Osjećat ćete se iznimno blisko na emocionalnoj razini, i zbog toga ćete otkriti da postajete prirodno bliži na drugim razinama; stoga, neka vas ova privremena faza ne brine.

 

 

RAK

Promotrite svoje najosobnije odnose i otkrijte svoje motive za pokretanje svakog od njih. Ako u svom srcu znate da niste bili vjerni svom dubljem ja, onda je vrijeme za neku stvarnu misao. Ili popravite ravnotežu ili odlučite prekinuti partnerstvo.

 

 

LAV

Odvojite vrijeme da stupite u kontakt sa svojim dubljim osjećajima u vezi s vašim najosobnijim odnosom. Ako imate određene probleme o kojima je potrebno razgovarati, učinite to dok ste u mogućnosti nadoknaditi sve poteškoće s određenim stupnjem šarma. Iznad svega budite iskreni i razmislite o tome brinete li oboje o potrebama jedno drugoga ili isključivo o svojim potrebama. Ako budete iskreni, vaš će se odnos uvelike poboljšati!

 

 

DJEVICA

Iskoristite svoj urođeni šarm i svoje najzahvalnije ponašanje kako biste partnera (sadašnjeg ili budućeg) zavrtili oko malog prsta. Ovo je jedno vrijeme kada vam pravi osmijeh može donijeti sve što želite, a prave riječi mogu vam donijeti još više. Svakako vrijedi uključiti šarm, jer ćete biti uspješni na načine koje niste mogli predvidjeti!

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP CIGANSKIM KARTAMA za DECEMBAR!!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top