HOROSKOP za NAREDNU SEDMICU za SVAKI znak!!

Nekome slijedi ODLIČAN POČETAK SEDMICE jer će DOBITI  VIJESTI na koje DUGO ČEKA…

OVAN

Najbolje je da unaprijed imate plan kako biste uspostavili ravnotežu između osobnog i profesionalnog života. Možda imate naporan raspored, što će vjerojatno utjecati i na vaše zdravlje. Vjerojatno ćete biti oprezni dok se obvezujete u vezi jer tjedan može biti manje povoljan za ljubav i vezu.

Predlažemo vam da izbjegavate ulazak u novu vezu. Preporučljivo je biti skroman i pristojan sa svojim partnerom te provoditi kvalitetno vrijeme zajedno kako biste poboljšali svoj odnos. Tjedan će vjerojatno biti povoljan za poslovne i nezavisne profesionalce, ali može biti izazovan za ljude koji rade posao. Stoga vam se predlaže da budete oprezni prilikom donošenja odluke u vezi s novim poslom ili potpisivanja novog ugovora.

Možda ćete imati malo posla i izazova na svom radnom mjestu. Što se tiče financija i štednje, tjedan će vam vjerojatno dati različite rezultate. Postoje šanse za neke neplanirane troškove. Stoga vam se predlaže da planirate unaprijed kako biste imali jasnu sliku štednje i troškova.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ovaj tjedan je povoljan za putovanja. Najbolje je da ne propustite sastanak i ključnu poštu jer to može imati ključnu ulogu u vašoj karijeri. Predlaže se da ne budete agresivni i zahtjevni u vezi. U vašem ljubavnom životu postoje šanse za neke izazove zbog kojih se ovog tjedna osjećate nemirno.

Preporuča se izbjegavati sumnju u sitne stvari vašeg partnera jer to pomaže u povećanju snage veze. Stručnjacima se predlaže izbjegavanje agresije i svađe na radnom mjestu. Vjerojatno će se dogoditi iznenadne nesuglasice sa šefom, zbog čega se možete osjećati nemirno. Ovaj tjedan je povoljan za financije i štednju. Vjerojatno ćete potrošiti na stvari vezane za dom i možda ćete promijeniti interijer svoje kuće.

Troškovi povezani s uredom mogu nastati iznenada. Studenti bi mogli dobiti naklonost sreće ovog tjedna. Postoje šanse za uspjeh na visokom studiju.

 

 

BLIZANCI

Samo tako nastavite, a monotonija u životu može biti prošlost, koja će vjerojatno biti zaboravljena! Vaša otvorena i ekstrovertna priroda može učiniti da oni oko vas osjećaju da pokušavate biti moćni. Ali predlažemo vam da se izbjegavate obeshrabriti jer je to njihova nesigurnost i njihov problem, a ne vaš.

Vjerojatno ćete se osjećati slabo i emocionalno i fizički tijekom ovog tjedna. Onima koji u ljubavnoj vezi u početku prolaze kroz emocionalna previranja predlaže se da budu mirni, jer će vaši obiteljski problemi vjerojatno biti potpuno riješeni. Možda ste dugo izbjegavali svoj umjetnički talent, sada je možda povoljno vrijeme da ga četkate i izvadite. Ovo može donijeti novo stimulativno raspoloženje u vaš život.

Vjerojatno ćete biti prilično inventivni sa stvarima u kojima stvarno uživate. Novac ili resursi mogu skočiti za zabavu, a vi ćete se vjerojatno zabaviti sa svojim prijateljima. Možda je povoljan trenutak za preuzimanje partnerskog posla, ali predlažemo vam da sklopite ugovor o partnerstvu.

 

 

RAK

Možda razvrstavate svoja iskustva posljednjih nekoliko tjedana i odvajate vitalne stvari od bezvrijednih tijekom ovog tjedna. Vaša analiza može vas potaknuti da promijenite neke od svojih metoda, a to bi vam moglo postupno koristiti. Ali užurbani rasporedi mogu učiniti da se osjećate preopterećeni s previše zadataka.

Ovaj tjedan može zahtijevati izgradnju novih strategija i preispitivanje planova kako biste počeli iznova bez donošenja impulzivnih financijskih odluka. Ovo bi moglo biti povoljno vrijeme za prilike i razjašnjenje vašeg odnosa. Sada ćete možda moći provesti planove i obećanja koja ste dali svojim prijateljima i voljenima. Međutim, tijekom ovog tjedna možete se suočiti i s nekim nezgodnim situacijama.

Nedostatak koncentracije može utjecati na vašu izvedbu u obrazovanju, ali uskoro ćete možda shvatiti svoje pogreške i možda ćete se potruditi vratiti nešto od izgubljenog tla. Vjerojatno ćete ostati visoko motivirani poboljšanjem razine svoje kondicije, a vaša svjesnost može vas spriječiti od bolesti, ako postoji, tijekom ovog tjedna.

 

Nastavak na idućoj stranici…

HOROSKOP za NAREDNU SEDMICU za SVAKI znak!!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top