DNEVNI HOROSKOP za 3. Decembar: Jedan znak će se danas osjećati IZRAZITO LOŠE, ali dobar savjet zlata vrijedi…

DNEVNI HOROSKOP za 3. Decembar: Jedan znak će se danas osjećati IZRAZITO LOŠE, ali dobar savjet zlata vrijedi…

2 prosinca, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Dnevni horoskop: Možda postoji velika napetost između vas i nekoga starijeg danas. Možda u vašem životu postoji osoba koja usvaja neku vrstu osobnosti “roditelj zna najbolje” koja vas možda počinje prilično živcirati. Odahnite. Shvatite da ova osoba nije kritična ili osuđujuća. On ili ona vam samo daje savjet i trebali biste otvoriti oči i shvatiti da bi ovaj savjet mogao biti vrlo koristan.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Dnevni horoskop: Možda se danas osjećate kao štakor u labirintu. Posvuda su oko vas zidovi, dugi uski hodnici koji vas vode oko uglova i kroz vrata, ali nema naznaka da li idete u pravom smjeru ili ne. Umjesto da nastavite besciljno lutati uokolo, zastanite i zatražite pomoć. Možda niste ni primijetili da, ako pogledate gore, na zidovima sjede ptice znanja, spremne vam dati savjet na temelju svoje uzvišene perspektive.

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop: Možda ćete se danas osjećati kao da su vam ruke vezane iza leđa i da ste suočeni s apsolutno nula opcija. Nemojte očajavati zbog situacije koja vam se čini nepremostivom. Zamislite sebe kao sjajnog mađioničara koji se može izvući čak i iz najhrabrijih lanaca. Imate trikove u rukavu koji vam mogu pomoći da pobjegnete iz bilo koje situacije u koju se danas upletete.

 

RAK

Dnevni horoskop:  Možda biste se htjeli pomiriti s nekim. Ako ste u osobnom sukobu s nekim iz svog okruženja, pokušajte mu ne zamjeriti. Izgubite se u dobronamjernim energijama svemira. Budi bolja osoba. Pomaknite se dalje od tih osjećaja natjecanja i agresije. Život je prekratak da bi stvarao neprijatelje tamo gdje bi trebalo postojati samo prijateljstvo. Zato danas produžite maslinovu grančicu.

 

LAV

Dnevni horoskop: Mogli biste otkriti da danas trebate ponoviti stvari. Komunikacija bi mogla zahtijevati neka pojašnjenja. Možda ćete morati ostaviti nekoliko poruka za nekoga prije nego što ga možete osobno uhvatiti. Ili biste mogli smatrati da su određene e-poruke više zbunjujuće nego prosvjetljujuće. Budite posebno oprezni sa svom pisanom i usmenom komunikacijom danas kako biste izbjegli nesporazum. Ako provedete malo dodatnog vremena birajući svoj jezik, sve će proći dobro

 

DJEVICA

Skloni ste da vas privlače stvari koje su danas živahne i uzbudljive. Aktivnosti koje su dramatične i dinamične su one koje će vam najviše odgovarati. Ako se nađete u nekoj vrsti dosadne situacije, razmislite o načinima na koje je možete začiniti. Slobodno ubacite ključ u razgovor samo da vidite kako će ljudi reagirati.

VAGA

Moglo bi biti vrijeme da za nekoga učinite dobro djelo. Mogli biste se osjećati inspiriranim da doprete i učinite razliku u nečijem životu. Osjećat ćete se dobro ako izvršite čin milosrđa. Možda biste željeli provesti neko vrijeme pomažući u prehrani beskućnika. Ili možete donirati nekoliko sati svaki tjedan mentorirajući dijete koje je u potrebi. Pronađite vrijedan projekt u kojem ćete se osjećati dobro.

 

ŠKORPIJA

Pretpostavimo da ste na jedan dan bili netko drugi. Kakav bi bio osjećaj da se prema vama ponašaju onako kako se inače ponašate prema drugim ljudima? Ovo je dobro vrijeme da se stavite u tuđe cipele i doživite život njihovim očima. Čineći to, skloni ste postati svjesniji vlastitih postupaka i rezultata tih radnji na ljudima oko vas

 

STRIJELAC

Danas je dobar dan da se okušate u glavnoj ulozi, zamolite svog šefa za unapređenje ili napravite prezentaciju. Govorite o nečemu o čemu nikada prije niste govorili. Planeti će vam pomoći pronaći prave riječi i dati vam samopouzdanje da osvojite ljude. Odjenite blistavu odjeću i iznenadite druge novom frizurom. Ne možete pogriješiti, stoga slobodno budite ludi koliko želite.

 

JARAC

Dnevni horoskop: Vaš um danas može odlutati u zemlju mašte prepunu dvoraca, čarobnjaka i čarobnih zmajeva. Možda ćete otkriti da se nosite u haljinama prekrasne vilinske princeze u visokom tornju sa satom čekajući da je njezin vitez spasi. Promatrajte maštovit scenarij koji ste sami stvorili i pogledajte kako se simboli i likovi povezuju s vašim stvarnim životom. Vaša mašta vam pokušava nešto reći.

 

VODOLIJA

Dnevni horoskop: Možda ćete biti uspješniji ako malo istražite i proučavate. Ovo je dobro vrijeme da se usredotočite na proširenje svog znanja. Nemojte biti previše nestrpljivi. Morate naučiti više kako biste bili istinski uspješni u postizanju svojih snova. Pogledajte o prijavi za neke tečajeve ako više volite strukturirano učenje. Ili pronađite mentora koji bi vas bio spreman podučavati u područjima u kojima ste slabi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Dnevni horoskop: Možda se čini da su svi oko vas sretni i dobivaju ono što žele, dok ste još uvijek zaglavljeni u rovovima. Nemojte se uspoređivati ​​s drugim ljudima i prosuđivati ​​na temelju njihovog vanjskog izgleda. Istina je da oni najvjerojatnije gledaju samo u neposrednu budućnost i doživljavaju samo kratkoročna zadovoljstva. Međutim, vaše oči su usmjerene na duge staze i vjerojatno će vam općenito biti puno bolje.