3 horoskopska znaka čija će se LJUBAVNA VEZA i ODNOSI RASPASTI tijekom Merkurovog Kvadrata Jupitera od 20. novembra!

3 horoskopska znaka čija će se LJUBAVNA VEZA i ODNOSI RASPASTI tijekom Merkurovog Kvadrata Jupitera od 20. novembra!

19 studenoga, 2021 0 By Admin

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Budući da je ovaj tranzit toliko komunikacijski bogat, morate paziti na svoja usta oko svog partnera, ako razumijete na što mislim.

Da, vi ste osoba koja govori neke od najuvredljivijih stvari oko sebe, i da, ponosni ste na svoju sposobnost da budete nervozni, ali Merkurov trg Jupiter djeluje na vas oboje, a vaš partner bi mogao biti dovoljno žestok raspoloženje da se suprotstavi svom udarnom ovnu uvreda.

Nitko ne leži zbog ovog tranzita. Svi su na oprezu i borit će se ako bude potrebno. To znači da se ne osjećate samo vi i spremni ste završiti stvari ako ne stignete na svoj način.

Niste jedini koji ste frustrirani u ovoj vezi i to ćete saznati u velikim količinama tijekom Merkurovog kvadrata Jupitera. Nadamo se da možete izvaditi ono što jedete jer će vam to trebati.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Ne ispuštate uvijek svoje osjećaje, ali kada to učinite – govorite svoju istinu i nema ograničenja. Odmah izlazite s tim, a ponekad ste manje nego nježni u svom govoru. Pripremite se za velike svađe i mogućnost raskida tijekom Merkurovog trga Jupiter.

Obično vas dvoje osjećate da možete proći kroz sve… Ali nije li to zato što ste čekali svoje vrijeme znajući da ne želite tu osobu pogoditi teškom istinom svojih stvarnih osjećaja?

Pa, ‘pravi osjećaji’ se pojavljuju i neće nestati prerano, a jednom kad vi, Strijelce, zabodete iglu u taj vodeni balon, recimo da oboje nećete moći izbjeći eksploziju emocija to će doći.

Postoji velika vjerojatnost da će se vaša veza raspasti tijekom ove sezone AKO ne budete usporili svoje rasprave i ne pazite na riječi.

Stranice: 1 2