DNEVNI HOROSKOP za 1. Decembar: Jedan znak treba riskirati malo novca i KUPITI SREĆKU – moguć je VELIK DOBITAK…

DNEVNI HOROSKOP za 1. Decembar: Jedan znak treba riskirati malo novca i KUPITI SREĆKU – moguć je VELIK DOBITAK…

30 studenoga, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Dnevni horoskop: Dan će za vas biti emocionalno intenzivan. U sve što danas radite unijet ćete veliku strast, a uspjeh će uslijediti kao neizbježan rezultat. Možda ste izbjegavali problem jer vam je preblizu, ali danas je najbolji dan da se pozabavite ovim problemom i suočite se s njim izravno.

 

BIK

Dnevni horoskop: Ovaj dan zahtijeva od vas da se više usredotočite na društvene krugove. Vaša šarmantna osoba puno će vam pomoći da utječete na druge. Također morate procijeniti ljude koji su bili protiv vas i koji su naštetili vašem ugledu na društvenom planu. U tako užurbanom rasporedu ne zaboravite voditi brigu o svom zdravlju!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dnevni horoskop: Vjerojatno ćete danas naići na malo vjerojatno iskustvo. Nije nužno neugodno, ali će vas vjerojatno uznemiriti. To može dovesti do radikalne promjene u vašem pogledu. Nemojte se bojati izraziti svoje osjećaje, ali ovo je vrijeme prikladnije da emocionalne zahtjeve drugih postavite ispred svojih.

 

RAK

Morate pragmatično sagledati svoju situaciju, posebno ekonomsko stanje. Razmetanje može biti zabavno, ali uzrokuje nepotrebni pritisak na vaša obiteljska sredstva i toga morate biti svjesni. Morate ostati hladne glave i pokušati razumjeti stajalište ostalih članova obitelji što se tiče financijskih pitanja.

 

LAV

Dnevni horoskop:   Pravo je vrijeme da svoju pozornost usmjerite na materijalističke udobnosti. Uživajte u svom društvenom životu sada i stupite u kontakt sa starim prijateljima ili članovima obitelji s kojima se dugo niste čuli. Također ćete doživjeti pomak u svojoj svijesti koji može doći postupno ili koji se može spustiti na vas bez upozorenja. Sada je dobro slušati svoje instinkte.

 

DJEVICA

Dnevni horoskop: Vjerojatno ćete biti u ozbiljnijem raspoloženju. Praktična pitanja života danas će zahtijevati vašu pozornost. Ali puni ste vjere i optimizma i spremni ste riskirati na najdubljim emocionalnim razinama. Netko u vašoj blizini pokazat će zabrinutost u vezi s vašim ciljevima i ciljevima. Odvojite vrijeme da im objasnite situaciju.

VAGA

Danas ste uhvaćeni! Otvoreno razgovarajte s ljudima koji su vam važni. Razgovarajte o problemima koji vas muče. Oblak neizvjesnosti će se povući za tjedan dana. Bliski prijatelj ili član obitelji može vam pružiti utjehu. Budite oprezni dok izgovarate svoje riječi. Danas ste skloni da budete neshvaćeni. Radno mjesto će biti stabilno.

 

ŠKORPIJA

Očekuju vas mnoge dobre prilike. Ali zahtijevaju veliku predanost što vam se u ovom trenutku čini nedostupnom. U redu je da ovu priliku odložite za važan osobni događaj! Vi ste nježni u svom raspoloženju i to je ono što vam pomaže da se nježno gelirate s prijateljima.

 

STRIJELAC

Dnevni horoskop:  Danas možete riskirati kupnju srećke ili kupnju. Pobjeda je sasvim očita jer će danas sreća biti na vašoj strani. Situacija može zahtijevati da budete malo asertivni sa svojim stajalištem. Vaša šutnja može biti pogrešno shvaćena i dovest će vas u sumnjivu poziciju. Zato bolje ne dopustite nikome da stvori mišljenje protiv vas.

 

JARAC

Toliko je akcije oko vas koja vam jede pažnju i vrijeme. Ne gubite vrijeme na trivijalne stvari. Radije se koncentrirajte i tek ćete tada pronaći nalet slobodne energije. Ako to pronađete, naći ćete zlato u svom životu. Nemojte zazirati. Pažljivo pogledajte i djelujte prije nego što bude prekasno. Ključ uspjeha za vas je postavljanje prioriteta.

 

VODOLIJA

Čini se da ste napravili pomak sa svojih starih ideologija na nove. Nemojte danas razmišljati drugačije, to će loše utjecati na vaš dojam u odnosu na druge. Ponovno se procijenite introspekcijom što zapravo želite prije nego što napravite bilo kakav potez. Dobro vrijeme za kupnju novog vozila i drugih sredstava za ispunjavanje kućnih potreba.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Dnevni horoskop: Doći će do određenih naglih promjena u vašem osobnom i profesionalnom životu. Ovo će vas ostaviti zabrinutim i nesigurnim. Nemojte se tako osjećati i opustite se! Samo idite s tokom jer su te promjene samo za vaše dobro. Situacija se može pogoršati kada se nađe netko tko će vam izazvati nesreću pokušavajući vam se osvetiti.