Jednima se VRAĆA BIVŠA LJUBAV, a netko će se upustiti u TAJNU VEZU i AVANTURU u kojoj NEĆE biti SRETAN!-/

Jednima se VRAĆA BIVŠA LJUBAV, a netko će se upustiti u TAJNU VEZU i AVANTURU u kojoj NEĆE biti SRETAN!-/

14 prosinca, 2022 0 By Admin

OVAN

Pod zaštitom ste zvijezda i narednih dana ništa neće moći narušiti vaše odnose, a oni koji su u nekom obliku svađe će riješiti svoje nesuglasice i probleme. Volite se i poštujte i dalje i neće biti nikakvih problema.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Može se reći da je vaš trenutni odnos i više nego dobar. No, ovih dana zvijezde bude nervozu u vama, pa malo pripazite da ne bi nekom ishitrenom reakcijom ili izjavom povrijedili partnera.

 

 

BLIZANCI

Previše se toga izdešavalo u vašem ljubavnom životu u zadnje vrijeme i više ni sami ne znate šta da radite. Činjenica je međusobni odnosi nisu dobri. Kroz naredna tri dana vi ćete donijeti bitne odluke o vašem ljubavnom životu. Da li nastaviti ovako dalje ili prekinuti vezu.

 

 

RAK

Kako će dani odmicati, sve više ćete biti svjesniji kakvu ste veliku grešku napravili i koliko ste pogriješili što ste partnera nepravedno optužili. Zaista nije lijepo optužiti nekoga za nešto dok nismo posve sigurni. Imat ćete vremena razmisliti o svojim postupcima.

 

 

LAV

Bojite se ljubavnog kraja jer primjećujete neke promjene u vezi i da se partner udaljava od vas. No bez obzira na to, ne radite  ništa da poboljšate vaše odnose i stvorite prisniju atmosferu. Posvetite se više partneru i iskoristite ovaj vikend u tu svrhu.

 

 

DJEVICA

Nema potrebe da dižete paniku. Vaša voljena osoba se primirila zbog stresnog načina života i previše problema. Nikako nije razlog taj da vas više ne voli ili da postoji treća osoba. Pružite još više podrške i razumijevanja.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2