3 horoskopska znaka koji će U LJUBAVI BITI SRETNIJI NEGO IKAD tijekom Venere u Trigonu Urana od 18. novembra

3 horoskopska znaka koji će U LJUBAVI BITI SRETNIJI NEGO IKAD tijekom Venere u Trigonu Urana od 18. novembra

17 studenoga, 2021 0 By Admin

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Ono što ćete doživjeti tijekom Venere Trigon Uran, je osjećaj neizbježnosti. Osjećate da ste vi i vaš partner predugo išli u krivom smjeru i da nitko nije rekao ništa o tome.

Kao da se oboje previše bojite suočiti se s onim drugim oko ovih vrlo očitih pitanja, pa ste oboje utonuli u ništavilo, gdje samo prihvaćate, a ne predlažete.

Stvar je u tome da ste nekada bili tako briljantan par. Što se dogodilo? Je li vas oboje samo smanjio život i sada ste oboje zadovoljni time što ste samo mrlje koje ne rade ništa osim prihvaćanja i smirivanja?

Nema šanse, Lave – to nisi ti, a ni tvoj supružnik. Venera Trigon Uran vam neće dopustiti da odbacite svoj brak. Uđite i spasite ga. Ovaj rad je vrijedan truda. Zamislite to kao nalet sreće koji vam dolazi.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Činite sve što je u vašoj moći da spasite svoje partnerstvo i čini se da vaši napori dolaze do ploda; stvari ponovno počinju izgledati dobro. Sada ste osnaženi od strane Venere Trigon Uran, i tu vas nema zaustavljanja – vi ste osoba na misiji i dobit ćete ono što želite, a to je da sačuvate odnos i nastavite u miru i harmoniji.

Ne bojite se ‘popričati’ i potpuno ste spremni odgovoriti na sva i sva pitanja, s potpunom iskrenošću.

Vjerujete da je iskrenost jedini način da dobijete smisla iz veze koja je polupropala, a ideja o okončanju cijele stvari jednostavno nije opcija. Osjećate se snažno, osjećate se samopouzdano, sretni ste i osjećate se jako strastveno u vezi sa svojim partnerstvom, ako to znači posao, onda je posao ono što trebate raditi.

Stranice: 1 2