3 horoskopska znaka koji će se ZALJUBITI NAJJAČE kao NIKAD PRIJE u ŽIVOTU tijekom Veste u Škorpionu od 18. novembra!

3 horoskopska znaka koji će se ZALJUBITI NAJJAČE kao NIKAD PRIJE u ŽIVOTU tijekom Veste u Škorpionu od 18. novembra!

17 studenoga, 2021 0 By Admin

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Oooh, ima nešto u toj privlačnoj Škorpionskoj energiji koja vam u posljednje vrijeme pokreće motore, ali čekajte ima još! Vesta u Škorpionu dodaje malo srca i duše toj energiji, a možda ćete se zaljubiti u nekoga u koga niste očekivali da ćete biti zaljubljeni.

Ovaj tranzit vas nespremno pogađa; niste planirali ‘ovakav’ osjećaj, a opet, evo vas, sredina studenoga i padate u divnu zečju rupu koja je ‘zaljubljivanje’.

Dobar je osjećaj — i ne želite da prestane. Čudno vam je biti ponovno zaljubljen, to nije ništa što ste planirali, i gotovo se više radi o vašim osjećajima nego o osobi u koju se zaljubite. Možda ovaj tranzit otkriva vašu ljubav prema zaljubljivanju? Što god bilo, osjećat ćete se prijemčivi i željni više tijekom Veste u Škorpionu.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Uf, čini se da vam je potrebno ono što vam dolazi. Što znači, uskoro ćete se zaljubiti — teško, i ne samo da niste očekivali da će se to dogoditi, već sada kada se to događa, potpuno VOLITE. Da, to je ono čega se sjećate – taj uzbudljivi osjećaj zaljubljenosti. Tako je dobar, tako ljekovit — tako oživljavajući! Vesta u Škorpionu dolazi vam, Lave, i uskoro će vam dati novu priliku za ljubav – i život.

Ovako bi stvari trebale biti, po vama. Zašto se držati prosječnosti, kad umjesto toga možete živjeti u ljubavi? Ljubav čini da vaš svijet izgleda kao bajka; ovo je vaše prirodno okruženje, i konačno, tijekom ovog tranzita, moći ćete vratiti osjećaj ljubavi.

I ne brinite, niste sami u ovoj dubokoj ljubavi – ona je uzvraćena. Sretno, Leo! Zaljubit ćete se u nekoga tko osjeća potpuno isto kao i vi.

Stranice: 1 2