3 horoskopska znaka koji ĆE PRONAĆI SVOJU PRAVU LJUBAV za vrijeme punog Mjeseca u Biku od 18. novembra 2021.

3 horoskopska znaka koji ĆE PRONAĆI SVOJU PRAVU LJUBAV za vrijeme punog Mjeseca u Biku od 18. novembra 2021.

17 studenoga, 2021 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Dugo ste se tamo klonili ideje prave ljubavi, smatrajući je idealom koji čovjeka samo priprema za razočaranje. Zasto se zamarati? Vaš je stav bio, naravno, samozaštitni, a tko bi vam mogao zamjeriti?

Toliko je slomljenih srca vani, čini se da je nepotrebno postati jedno od mnogih… a ipak, tijekom punog Mjeseca u Biku, nesvjesno se zaljubite u nekoga, a ta vas osoba potpuno izbaci iz kolosijeka.

Sve te misli o ‘ljubav ne postoji’ odjednom postaju, “sveti dimovi, mislim da sam zaljubljen i ova osoba je NEVJEROJATNA!”

Da, ti, Vaga. Možete i hoćete se zaljubiti u nekoga tko je dostojan vaših emocija i spreman da vam pruži svu ljubav koja vam je potrebna. I ta ljubav je prava, prijatelju.

 

Ribe (19. veljače – 10. ožujka)

Još od malih nogu sanjali ste o pravoj ljubavi. Naravno, bila je to fantazija, ali niste mogli ne pomisliti da bi nešto poput ovoga moglo biti stvarno – i stvoreno za vas. Tijekom punog Mjeseca u Biku, možda ćete se naći u poziciji da pronađete svoju pravu ljubav, Ribe, i da vas poznajete – odmah ćete zaroniti.

To je ono što ste oduvijek željeli, a ova lunarna snaga ga tjera točno do vašeg praga. Ovo je netko koga već poznajete i za koga vam je stalo, ali ovdje je u pokretu nova dinamika koja vas vodi u pravu ljubavnu zonu.

Ova vam je osoba stvarno uzbudljiva, a isto vide i u vama. Oni vide budućnost s vama i žele biti dobri prema vama. Tijekom tog vremena vidjet ćete da su iskreni i da ne znače ništa osim pozitivnih namjera. Sretan pun Mjesec, Ribe. Čini se da ste konačno ostvarili svoj san.

Stranice: 1 2