LJUBAVNI HOROSKOP za 3. Decembar: Vrijeme je da OVAJ znak partneru pruži PODRŠKU umjesto čestih KRITIKA…

LJUBAVNI HOROSKOP za 3. Decembar: Vrijeme je da OVAJ znak partneru pruži PODRŠKU umjesto čestih KRITIKA…

2 prosinca, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Ljubavni horoskop: Ovo je vrijeme za laganu zabavu. Dan je savršen za romantiku i provođenje dana u zabavnim aktivnostima sa svojim partnerom. Iako vaše brige neće magično nestati, osjećat ćete se puno lakše i moći ćete za sada odložiti svoje probleme dok uživate u ovom posebnom vremenu. Samci mogu upoznati potencijalne dugoročne partnere na društvenom skupu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ljubavni horoskop: Dan je pogodan za drugu priliku. Danas će vam prići ljudi koji se nisu dobro ponašali prema vama. Ovo je najbolje vrijeme da popravite svoja prijateljstva i ljubavne interese. Dobar je dan za praštanje i zaborav i produženje maslinove grančice. S druge strane, i vi se možete obratiti nekome s kim imate povijest i pokušati ispočetka.

 

BLIZANCI

Čini se da provodite kvalitetno vrijeme sa svojim voljenima. Samo nemojte biti pretjerano uporni ni u jednoj točki, što će samo narušiti međuljudski sklad. Vašem partneru treba malo vremena da vas pusti u detalje onoga što od njega zahtijevate. Krenite na izlete ili uživajte u glazbi koja će vam poboljšati raspoloženje.

 

RAK

Ljubavni horoskop: Čini se da ste previše uzbuđeni zbog organiziranja zabave u čast postignuća svoje voljene. No, nažalost, ispostavit će se da će to biti redovito druženje. Vaši omiljeni gosti možda neće ni stići! Ipak će vaš partner biti privučen brigom i brigom koju imate za njega! I to je ono što je vaše pravo postignuće!

 

LAV

Vašoj voljenoj osobi danas će biti potrebna vaša pomoć i podrška. Vrijeme je da pružite svoju bezuvjetnu ljubav i podršku, a ne da likujete ili kritizirate svog partnera. Morate ostaviti po strani svoje sitne probleme i pritužbe. Kako se sada ponašate imat će dugoročni utjecaj na vaš odnos. Dakle, sada morate donijeti neke dugoročne odluke.

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop: Ako mislite da ste dobili niske ocjene na ljestvici privlačnost/romantični odnos. Onda je vrijeme da učinite nešto po tom pitanju. Pokušajte vizualizirati kako želite izgledati i kakav partner želite biti. To će vam pomoći da odlučite koji put morate slijediti da biste postigli svoj cilj. Budite mirni sa svime što vam se nađe na putu.

 

VAGA

Međusobno razumijevanje i tolerancija bitni su u svakom odnosu. Postavili ste svog partnera na pijedestal i sada će vam biti teško razumjeti ili oprostiti bilo kakav prijestup koji on/ona učini. Međutim, biti previše krut samo će prouzročiti jad svima. Morate biti malo suosjećajniji i s razumijevanjem ako želite pravu vezu.

 

ŠKORPIJA

Bili ste više na strastvenoj strani i stoga ne prepoznajete da su veze višestruka vrata. Morate se kretati u krugovima koji su i uzbudljivi i izazovni. Dobit ćete priliku da se zbližite s nekim kome se duboko divite proteklih godina. Bit ćete jako sretni što imate tu osobu u blizini.

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop: Dan će biti stabilan što se veza tiče. Moći ćete uživati ​​u mirnom i kontemplativnom vremenu sa svojim partnerom. Odvojite vrijeme da uživate u onome što imate. Sudjelovanje u običnim kućanskim poslovima može stvoriti razinu zadovoljstva u vašoj vezi koja će vam dati osjećaj sreće i obnoviti vašu ljubav.

 

JARAC

Susrest ćete se s nekim iz svoje prošlosti tko je s vama imao blizak odnos. Ovaj susret zapravo može označiti novi početak, bilo promjenom dinamike vaše trenutne veze ili obnavljanjem stare. Obratite pažnju na svoje osjećaje umjesto da ih prikrivate i uživat ćete u boljem danu.

 

VODOLIJA

Ljubavni horoskop: Dan je posebno povoljan za druženje s roditeljima. Ako ste u posljednje vrijeme bili prezaposleni, onda je ovo najbolje vrijeme da ih nazovete i organizirate improvizirani posjet. To će vam znatno ublažiti stres. Uključite partnera u posjet roditeljima ili braći i sestrama i pogledajte kako se razvija topli obiteljski provod. Ako ste slobodni, već danas preko roditelja možete upoznati posebnu osobu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ljubavni horoskop: Imate blag pogled na svoj ljubavni život! Međutim, možete se naći u situacijama koje su lišene istinskog osjećaja i stoga nećete biti previše impresionirani onima koji vam nude da postanete dio njihovih života. Stoga nemojte očekivati ​​da će ljubav vježbati s takvim ljudima! Međutim, oni se mogu pretvoriti u tople i srdačne prijatelje.ᅠᅠᅠ