3 znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT DRAMATIČNO MIJENJA tijekom Saturnovog kvadrata Urana počevši od 17. novembra 2021.

3 znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT DRAMATIČNO MIJENJA tijekom Saturnovog kvadrata Urana počevši od 17. novembra 2021.

16 studenoga, 2021 0 By Admin

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Dugo se držite stvari prije nego što ih pustite van, a čak ni tada ne kažete što vam je na umu. Saturn u kvadratu Urana je vrsta tranzita koja će te misli iščupati iz vaše glave i pretvoriti ih u verbalne izjave — riječi koje ćete sipati po glavi svog partnera.

TREBAJU vas saslušati jer ovaj put mislite na posao. Nešto se mora promijeniti i ne može samo pasti na vaša ramena da se to dogodi. Tijekom tog vremena, partnera ćete uključiti u duboki razgovor i primijetit ćete da ga zapravo ne sluša.

To će vas naljutiti, ali nemojte dopustiti da se ogorčite; ostanite smireni i iznesite svoju poantu. Moraju vas sada saslušati, pa im recite što treba učiniti ako ova veza potraje.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Pa, to je vrijeme, Vaga, a pod tim se misli da imate problem u svojoj vezi, a možda je to vrijeme kada ga radikalno promijenite ili prihvatite sudbinu koju stvarno ne želite.

Radije biste bili slobodni nego u vezi u kojoj se cijelo vrijeme osjećate sami, a postoji velika šansa da Saturn u kvadratu Urana obasjava tu usamljenost.

Ali također niste učinili puno da promijenite stvari, a to je zato što prezirete sukobljavanje. Ovaj tranzit ne vjeruje u takvu vrstu straha, pa će vas potaknuti da ga konačno ispljunete.

Morate svom partneru izraziti što vam je potrebno da bi vas ova veza usrećila, i trebate mu reći da ta nesreća više ne može trajati, da morate surađivati ​​kako bi stvari tekle glatko.

Oni mogu, Vaga, riskirati i reći što vam je na umu.

Stranice: 1 2