3 horoskopska znaka koji će u LJUBAVI dobiti sve ono što oduvijek ŽELE i TREBAJU tijekom Veste u Škorpionu od 17. novembra

3 horoskopska znaka koji će u LJUBAVI dobiti sve ono što oduvijek ŽELE i TREBAJU tijekom Veste u Škorpionu od 17. novembra

16 studenoga, 2021 0 By Admin

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Ono što želite u ljubavi je jednostavno: iskrenost i interes. Želite da vaš partner bude zainteresiran za vas i da vam posvećuje pažnju.

Izbjegao si da to spomeneš jer kod kuće nema pravog problema, ali sada si to imao na umu i došlo je do točke u kojoj osjećaš da trebaš govoriti svoju istinu.

Vesta u Škorpionu je tu da podrži vaše osjećaje i ubrza proces. Pouka ovdje je da morate doći do točke kada razgovarate sa svojom voljenom osobom.

Ovo nije vrijeme za igre pogađanja, a pasivno-agresivno ponašanje samo će vas frustrirati.

Vi ste sretni, a ovaj tranzit vam olakšava vam postizanje svoje svrhe.

Iskoristite prednost ovog tranzita i iskoristite njegovu moć komunikacije. Ti si ništa manje nego pobjednik u svemu što radiš, Jarac.
Možete pobijediti i na ljubavnom planu ako svom partneru samo kažete što želite od njega.

 

 

Ribe (19. veljače – 10. ožujka)

Na rubu ste velikog proboja kada su u pitanju ljubav i iskrenost u kontekstu vaše veze.

Ovo partnerstvo ne vodi nikamo osim ako mu možete pomoći, a znate da će vaš partner više nego vjerojatno pristati na što god predložite.

Nalazite se u situaciji povjerenja i vjerujete u nju, iako ste još uvijek zadržali neke stvari za sebe koje bi mogle biti bolje ako se iznesu na vidjelo.

Ono što želite je potpuna transparentnost u vezi, a to je uglavnom zato što ste vi taj koji krije tajne i želite da se te tajne otkriju.

Ovaj tranzit vam daje samopouzdanje da priznate sve što vam je na umu, dok vam omogućuje osjećaj da je vaš partner prava osoba koja će vas prihvatiti takvu kakva jeste, otkriti tajne i sve ostalo.

Stranice: 1 2