3 znaka zodijaka koji će imati JAKO PUNO SREĆE U LJUBAVI za vrijeme Mjesečevog kvadrata Venere 15. novembra

3 znaka zodijaka koji će imati JAKO PUNO SREĆE U LJUBAVI za vrijeme Mjesečevog kvadrata Venere 15. novembra

15 studenoga, 2021 0 By Admin

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Nije potrebno puno da se povučete u kontemplaciju tijekom bilo koje mjesečeve faze, a dok je Mjesečev kvadrat Venera na vašem nebu, Blizanci, odvest ćete taj proces u ljubavnu zonu. Nalazite se na mjestu u svom životu gdje više ne želite gubiti vrijeme s ljudima koji automatski ne obznanjuju svoje namjere.

Imate sreće jer ćete 16. studenog upoznati nekoga tko će izazvati vaše zanimanje, jednostavno zbog otvorenosti i iskrene komunikacije. Vaša osjetila vam govore da u toj osobi postoji nešto što je dobro, a vama se to sviđa.

To možete čak nazvati srećom, međutim, čini se da je dio plana, prema kozmičkim silama. Dobro je što ste uspjeli provesti vrijeme sami jer kako ga svemir vidi, sada ste spremni za taj korak u ljubav. Vaša sreća je ovdje.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Bez obzira jeste li u vezi ili ne, vaša ljubavna sreća uskoro počinje – veliki trenutak. Ono što se događa tijekom Mjesečevog kvadrata Venere ne ostaje u Mjesečevom kvadratu Venere. Nastavit će se i nakon 16. novembra zbog sreće u koju uđete na ovaj dan.

Pod srećom mislimo na kompatibilnost, u vašem slučaju, Vodenjače. Konačno ćete pronaći taj super ugodan, kompatibilan trenutak sa svojim partnerom ili s osobom koja će vam tek postati. Kažu da veliki umovi misle slično, a taj ćete veliki um pronaći unutar osobe s kojom se povezujete tijekom tog vremena.

Osjećat će se kao da su neka gigantska vrata srušena i odjednom ćete oboje vidjeti svjetlo s druge strane. Što će se dogoditi ovisi o vama, ali tranziti vas vuku, a svemir vas podržava cijelim putem.

Stranice: 1 2