Vrijeme je da saznate kome će ZADNJE SEDMICE JESENI donijeti FATALNU ROMANSU, a tko će se RAZOČARATI U LJUBAV!

Vrijeme je da saznate kome će ZADNJE SEDMICE JESENI donijeti FATALNU ROMANSU, a tko će se RAZOČARATI U LJUBAV!

3 prosinca, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Partner će izigrati vaše povjerenje i tražiti oprost. Sami znate da to nije prvi puta i više niste sigurni kako dalje. Da li vjerovati partneru da se takve stvari neće ponoviti ili jednostavno prekinuti vezu. Možda, možda još jednu priliku da date partneru, ali zaista zadnju, vrijedi pokušati. No, ono što je sigurno je da će vas razočarati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Velike sumnje vas muče ali i dalje nemate hrabrosti pogledati istini u oči. Bojite se onoga što bi mogli saznati pa se trudite ignorirati događanja oko sebe. Strah vas je od otkrića prave istine o vašem partneru, ali jednom morate učiniti taj korak. Što prije to učinite manje ćete patiti.

 

 

BLIZANCI

Ljubavna harmonije koja je pred vama doći će u pravo vrijeme. Vrijeme je da se opustite i odmorite od napornih prepirki i svađa koje su obilježile prošlo vrijeme. Sada je trenutak da smireno i otvoreno porazgovarate o vašoj budućnosti. Oni koji nisu u vezi doživjet će fatalnu romansu sa osobom u koju će se zaljubiti na prvi pogled.

 

 

RAK

Dani uživanja i sreće su pred vama. Voljena osoba će se pobrinuti da se osjećate fantastično i učinit će sve kako bi bili zadovoljni. Bit ćete oduševljeni nekim postupcima vašeg partnera i željet ćete se odužiti za to. Vrlo dobar period ljubavi je pred vama pa se opustite i uživajte.

 

 

LAV

Koliko god vam teško padali neki postupci vašeg partnera, shvatite da vas vaš partner voli. Drugi problemi su ga zaokupili i traži vašu pomoć i podršku. Učinite najbolje za vas i pomozite partneru u svemu. Nagrada će vam biti bezuvjetna ljubav koju partner osjeća prema vama.

 

 

DJEVICA

Puno ste vremena i snage uložili u vezu koja baš i ne ide na bolje. Što god učinili čini vam se da nije dovoljno kako bi veza opstala. Pokušajte razgovorom riješiti mnoge stvari koje vam nisu po volji. Ako uspijete, vrijedi se truditi da održite vezu, a ako ne onda znate što vam je činiti.

VAGA

Uspjeli ste riješiti brojne probleme koji su opterećivali vašu vezu. Za to je bilo potrebno puno vremena i još više volje. Stabilizirali ste vezu i sada je vrijeme da se opustite i uživate. Zaslužili ste to oboje jer ste pokazali veliku zrelost i što je još važnije, veliku ljubav.

 

 

ŠKORPIJA

Vašoj vezi slijedi veliki nemir jer će jedna osoba silom htjeti razoriti ono što već dugo stvarate. Vaša ljubav je velika, ona nema granica i ne biste smjeli dozvoliti nikome da vašu vezu dovede u pitanje. Odmah reagirajte žustro i dajte do znanja toj osobi da ju ne želite u vašoj blizini.

 

 

STRIJELAC

Previše popuštate partneru i on je počeo takvu situaciju koristiti. Vama će to donijeti mnogo problema u budućnosti pa bi trebali na vrijeme reagirati. Ne bi smjeli dopustiti takve stvari jer bi vas to u budućnosti moglo skupo koštati. Prekinite takav odnos odmah, sada je pravo vrijeme za to.

 

 

JARAC

Dani pred vama će biti vrlo turbulentni, bar što se ljubavi tiče. Dosta stvari ćete uspjeti riješiti na vaše zadovoljstvo, ali ono što će vas opterećivati je neriješen sukob sa partnerom. Promjene koje su se dogodile narušavaju vašu ljubavnu vezu i zadaju vam nove probleme. Ipak pokušajte sve što možete kako bi spasili vašu ljubavnu vezu.

 

 

VODOLIJA

Veliko razočaranje koje vam slijedi poljuljat će vašu vjeru u ljubav. Voljena osoba će napraviti jednu veliku grešku i dovesti vašu vezu u pitanje. Kako ćete se vi postaviti po tom pitanju ni sami nećete znati. Ipak, vrijedi pokušati i prihvatiti partnerovo kajanje i oprostiti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Veliki napredak koji ste ostvarili u vašoj ljubavnoj vezi polako dolazi na naplatu. Predstoji vam prekrasan period, pun romantike i osjećaja, a za to ste većinom vi zaslužni. Vaš trud da učinite vezu uspješnom će se isplatiti i oboje ćete uskoro uživati u tome.