Vrijeme je da saznate kome će ZADNJE SEDMICE JESENI donijeti FATALNU ROMANSU, a tko će se RAZOČARATI U LJUBAV!

OVAN

Veliki napredak koji ste ostvarili u vašoj ljubavnoj vezi polako dolazi na naplatu. Predstoji vam prekrasan period, pun romantike i osjećaja, a za to ste većinom vi zaslužni. Vaš trud da učinite vezu uspješnom će se isplatiti i oboje ćete uskoro uživati u tome.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Partner će izigrati vaše povjerenje i tražiti oprost. Sami znate da to nije prvi puta i više niste sigurni kako dalje. Da li vjerovati partneru da se takve stvari neće ponoviti ili jednostavno prekinuti vezu. Možda, možda još jednu priliku da date partneru, ali zaista zadnju, vrijedi pokušati. No, ono što je sigurno je da će vas razočarati.

 

 

BLIZANCI

Velike sumnje vas muče ali i dalje nemate hrabrosti pogledati istini u oči. Bojite se onoga što bi mogli saznati pa se trudite ignorirati događanja oko sebe. Strah vas je od otkrića prave istine o vašem partneru, ali jednom morate učiniti taj korak. Što prije to učinite manje ćete patiti.

 

 

RAK

Ljubavna harmonije koja je pred vama doći će u pravo vrijeme. Vrijeme je da se opustite i odmorite od napornih prepirki i svađa koje su obilježile prošlo vrijeme. Sada je trenutak da smireno i otvoreno porazgovarate o vašoj budućnosti. Oni koji nisu u vezi doživjet će fatalnu romansu sa osobom u koju će se zaljubiti na prvi pogled.

 

 

LAV

Dani uživanja i sreće su pred vama. Voljena osoba će se pobrinuti da se osjećate fantastično i učinit će sve kako bi bili zadovoljni. Bit ćete oduševljeni nekim postupcima vašeg partnera i željet ćete se odužiti za to. Vrlo dobar period ljubavi je pred vama pa se opustite i uživajte.

 

 

DJEVICA

Koliko god vam teško padali neki postupci vašeg partnera, shvatite da vas vaš partner voli. Drugi problemi su ga zaokupili i traži vašu pomoć i podršku. Učinite najbolje za vas i pomozite partneru u svemu. Nagrada će vam biti bezuvjetna ljubav koju partner osjeća prema vama.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Vrijeme je da saznate kome će ZADNJE SEDMICE JESENI donijeti FATALNU ROMANSU, a tko će se RAZOČARATI U LJUBAV!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top