U SLJEDEĆOJ SEDMICI: Ako ste rođeni u OVA 4 znaka BLAGO VAMA, jer zvijezde vam spremaju ČAROBNA IZNENAĐENJA

U SLJEDEĆOJ SEDMICI: Ako ste rođeni u OVA 4 znaka BLAGO VAMA, jer zvijezde vam spremaju ČAROBNA IZNENAĐENJA

23 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

U sljedećoj sedmici: Izumitelj tranzistora i dobitnik Nobelove nagrade William Shockley predložio je da osobe s IQ-om manjim od 100 trebaju biti plaćene za dobrovoljnu sterilizaciju. Neka su uvjerenja previše drastična i vrijeme je da ih propitamo, da vidimo što se ispod njih krije i s čime se osoba koja ih ima previše bolno suočiti.

Bez empatije i emocionalnog kontakta, stvari neće imati puno smisla. Odaberite provoditi vrijeme s ljudima koji vam dirnu u srce i onima koji vas razumiju čak i kada ne govorite previše. Neki problemi iz svačijeg unutarnjeg svijeta su otrovni kada ostanu zakopani predugo, koliko god grubi bili.

Ovotjedna afirmacija: “Ja sam hrabar.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Srce je imalo svoje čežnje i želje, morali ste proširiti sliku i promijeniti perspektivu ili dvije, a sada ste spremni preuzeti stvari u svoje ruke. Znate što se može učiniti i ne želite naletjeti na zidove dok jurite za snovima koji su još uvijek predaleki. Pazite da smjer bude jasan kako se ne biste zaglavili u ponavljanju obrazaca ili rutina koje ne vode kamo želite ići.

Neki problemi idu dublje nego što ste mislili. Ako ne možete premostiti nesporazume iz prošlosti, bilo bi mudro pronaći nekoga tko misli slično, kako biste mogli podijeliti svoje brige i bolje razumjeti svoju poziciju.

Ovotjedna afirmacija: “Prepoznat sam i voljen.”

 

 

BLIZANCI

Mogu se očekivati ​​oštre riječi i radnje, posebno na vašem radnom mjestu, a vašem tijelu treba puno pažnje kako biste mogli kanalizirati energije koje izlaze na vidjelo. Stvari mogu biti neugodne, ali aktivnost će vam podići raspoloženje i pomoći vam da napravite promjene u vanjskom svijetu koje su konačno zrele.

Odnosi nisu baš prioritet, čak i ako o njima pretjerujete ili čak i ako ste opsesivno zabrinuti zbog kontakta koji vam je blizak. Ostavite stvari neko vrijeme, držite riječi nježnim i smirenim i pokušajte razumjeti drugu stranu svake priče kako biste vidjeli širu sliku.

Ovotjedna afirmacija: “Ja sam nježan i ljubazan.”

 

 

RAK

Kada se bojimo, kroz znoj se oslobađa kemijski feromon. Možete nanjušiti da nešto nije u redu, ali ne znate što je to. Destruktivne energije drugih ljudi utječu na vas ispod površine, izvan onoga što je vidljivo, a vi morate vjerovati svom predosjećaju da se oslobodite nepotrebnih problema i zapleta koji vas čine tjeskobnim.

Ne dugujete previše objašnjenja, pogotovo kada se vaš kreativni rad kritizira i iznosi na raspravu. Vaše talente treba cijeniti. Ako se nalazite na mjestu gdje ih ne prepoznaju, možda je vrijeme za mnogo veće promjene nego što ste mislili da ćete učiniti u skorije vrijeme.

Ovotjedna afirmacija: “Poštujem svoje unutarnje dijete.”

 

 

LAV

Potreba za ljepotom, umjetnošću i ravnotežom ovih je dana naglašena, ali čini se da se previše stvarnosti miješa u sliku koju želite stvoriti. Neki se ciljevi mogu činiti nedostižnim ili previše zamornim da bi se njima posvetili. Odaberite strpljenje umjesto da se oslobodite stvari koje vas istinski motiviraju i donose sreću u vaš svijet. Ostanite dosljedni i zaglavite u odgovornosti za svoj život.

Koliko god mali problemi u životu bili frustrirajući, možete ostati mirni. Meditirajte, provedite vrijeme u kontaktu s prirodom i izbjegavajte ljude koji pritiskaju previše vaših gumba. Niste se dužni posvetiti bilo kakvom sukobu ili ostati u situacijama koje su previše grube za srce. Čuvajte se zaštićenim i voljenim.

Ovotjedna afirmacija: “Siguran sam i podržan sam od strane Svemira.”

 

 

DJEVICA

Ostanite dosljedni i budite mirni u svakoj situaciji, procesu ili projektu. Koliko god neka djela bila učinkovita, ako isključuju vaše osjećaje, neće donijeti rezultate kojima se nadate. Timski rad vas može udaljiti od cilja i neke stvari morate raditi u samoći. Nemojte zaboraviti da vam je potreban i emocionalni kontakt i podrška na tom putu.

Sport i tjelesna aktivnost donose brze rezultate i pomažu očistiti um. Dajte svojoj rutini poticaj energije da obnovite ono što je izgubljeno u mentalnim aktivnostima koje nisu donijele konkretne rezultate. Vrijeme je da se uložite u materijalne, praktične aspekte života.

Ovotjedna afirmacija: “Uzemljen sam i povezan sa Zemljom.”

VAGA

Čajna žličica tvari neutronske zvijezde težila bi oko 10 milijardi tona. Neke su stvari u ovom Svemiru teže od drugih, čak i ako se na prvi pogled ne čine. To vrijedi i za osobne stvari, a ne biste se trebali čuditi što određena pitanja idu duboko i nose povijesne ili generacijske traume skrivene ispod emocija koje ne znate objasniti ili podijeliti sa svijetom.

Spremni ste nazvati neke usluge i slobodno komunicirati o svakoj situaciji, ali na putu vam stoji nešto puno veće. Pričekajte pravo vrijeme umjesto da forsirate stvari koje očito još nisu zrele.

Ovotjedna afirmacija: “Strpljiv sam i usredotočen.”

 

 

ŠKORPIJA

Informacije koje dođu do vas u narednim danima imaju veću težinu i dosljednost nego što se na prvi pogled može činiti. Spremni ste manifestirati velike i važne ideje. Nemojte se bojati ishoda koji bi mogli biti manji od onoga što očekujete, znajući da su svi oni dio putovanja. Posvetite se učenju umjesto da se posvetite samo nekom specifičnom cilju i pokrenite ono što vas inspirira.

Motivacija dolazi s talentom i ljubavlju prema onome što radite. Ako ste zapeli na slijepom poslu, ovo bi mogao biti iznimno težak tjedan kada vas usredotočenost odvede od njega i na stvari koje vas istinski zanimaju i potaknu vašu strast. Napravite mjesta za pravog sebe u svakoj dnevnoj rutini.

Ovotjedna afirmacija: “Slijedim svoju strast.”

 

 

STRIJELAC

Iza vas su još stvari o kojima morate voditi računa, kako biste dobili pravi vjetar u leđa umjesto da vas stalno opterećuju. Ako se osjećate zaglavljeni, nemojte očajavati, jer će vrijeme proći i dopustiti poteze koji još nisu bili mogući. Promjene su prirodne i već su na vama.

Dobri prijatelji će ostati uz vas. Ovo je tjedan čudnih razgovora kada se riječi mogu preoblikovati, a humor bi se mogao unijeti u najgrublje probleme u životu. Upamtite da, koliko god stvari bile smiješne, to ne čini da ružne okolnosti nestanu i da ćete se morati nositi s njima u svakom slučaju.

Ovotjedna afirmacija: “Iskren sam prema sebi.”

 

 

JARAC

Samo jedna tvrtka ima monopol nad 85% sira koje koriste glavni američki lanci pizza. Ne možete se boriti protiv sustava i načina na koji on danas funkcionira, ali se možete uključiti u opći tok i razumjeti korijene situacije. Pazite da ne pokušavate progurati ono što je već riješeno i zastarjelo.

Trebate nešto inovativno i blistavo novo kako bi se vaše ideje kretale u pravom smjeru. Razmislite o rješenjima koja su izvan svake okvire, različita od onih koja ste imali na umu u prošlosti, i razmišljajte s kolegama i prijateljima koji imaju strpljenja za zdravu raspravu.

Ovotjedna afirmacija: “Moj um je otvoren za inovacije.”

 

 

VODOLIJA

Spremni ste jamčiti za nekoga i dati svoje srce za uspjeh onih koje volite. Uvjerite se da vaša odanost ne kvari imidž i naučite o njihovim putovima u vanjskom svijetu prije nego što istražite opcije koje bi mogle ugroziti vaš položaj ili status. Nema razloga rušiti vlastite ograde zbog tuđih potreba ako i vama neće pomoći da rastete.

Stvarnost drži srž vašeg emocionalnog svijeta i duhovni rad vas približava. Molitva i meditacija vas dovode u dodir s vašim tijelom i prisutnošću u ovom trenutku u vremenu. Imajte dovoljno vremena za opuštanje i svjetove koji postoje izvan naše uobičajene praktičnosti.

Ovotjedna afirmacija: “Vjerujem u svoje unutarnje znanje.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Čeka vas iznenađenje, emocije koje se pojavljuju niotkuda da vas podsjete da još uvijek trebate promjene u svom životu. Promjena nikada ne prestaje i ako ste je pokušavali izbjeći, ovo bi mogao biti težak tjedan kada se vaši vlastiti izbori preispituju i vagaju više puta. Nemojte se držati prošlosti kada postoji budućnost za koju želite raditi.

Govorite što mislite, čak i ako riječi ispadnu čudne ili oštre po rubovima. Emocije se moraju dijeliti i pokazati kako bi drugi imali jasnu sliku o tome kroz što prolazite i s čime se suočavate. Jednostavno objašnjenje moglo bi učiniti čuda za cijelo vaše okruženje i stvari koje pokušavate postići.

Ovotjedna afirmacija: “Cijenim svoje riječi.”