FINANCIJSKI HOROSKOP od 15. do 30. Novembra!

HOROSKOP OTKRIVA tko će u zadnji mjesec godine ući BOGATIJI NEGO IKAD – Astro prognoza za SVE znakove…

OVAN

Ovog mjeseca bit će suprotnih rezultata u financijskim pitanjima. Možda ćete imati neke neplanirane troškove za dotjerivanje, modu i putovanja. Postoje šanse da zaradite novac uz podršku svojih prijatelja ili starije braće i sestara. Vjerojatno ćete dobiti povećanje plaće na svom poslu ili steći financije kroz pravni posao ili odvjetnički posao. Postoje šanse da potrošite novac na vozila i popravke struje kod kuće. Novi poslovni projekt može uključivati ​​izdatke, koji će se dugoročno smatrati povoljnim za vas. Također možete dobiti sredstva iz nekih stranih izvora rada. Rukovoditelji koji se bave prodajnim marketingom mogli bi ovog mjeseca sklopiti unosan posao. Postoje šanse za priljev novca iz e-pošte ili komunikacije povezane s razredom. Zaposlenici mogu dobiti ocjenu ili unapređenje. Studenti će možda morati potrošiti na tečajeve koji se odnose na digitalne medije.

 

 

BIK

Zvijezde su naklonjene stvarima vezanim za novac i financije. Mali poslovni obilazak može dati vaše prednosti. Također postoje šanse za primanje novca od braće i sestara. Možda ćete potrošiti nešto na komunikacijske uređaje. Oni koji studiraju ili pohađaju nove tečajeve mogu potrošiti na naknade. Neki nesporazumi i napetosti u obitelji mogu otežati financije ili donijeti neplanirane troškove. Odluke morate donositi strpljivo analizirajući situaciju na odgovarajući način. Mogu se pojaviti i troškovi vezani uz kupnju darova. Ovaj mjesec posao može imati nepredviđene troškove. Vjerojatno će se dogoditi i troškovi s vašim supružnikom ili svekrvom. Stoga morate imati ispravan financijski plan. Ovaj mjesec će vam donijeti saznanja o uštedi novca za budućnost. Ako ste nekome posudili novac, možete ga dobiti natrag. Najprije biste trebali riješiti neriješene zadatke vezane uz financije, a zatim kreirati novi popis za kupnju.

 

 

BLIZANCI

Ovaj mjesec će vjerojatno donijeti normalne rezultate bez veće razlike. Prognoza pokazuje da bi sve ostalo prosječno što se tiče financija. Međutim, morate biti oprezni u pogledu svojih izdataka jer oni mogu oslabiti vaš proračun. Prihodi će vjerojatno biti uravnoteženi ovog mjeseca. No, preporučljivo je pripaziti i na svoju blistavu narav. Oni koji su posudili novac od vas u prošlosti mogu ga vratiti. Ovo vrijeme nije dovoljno povoljno za ulaganje u imovinu ili zemljište, jer postoji mogućnost da ovaj mjesec dobijete lošu sreću zbog novčanih stvari. Štoviše, s vedrije strane, imate slobodu izbora i prijave za kredit za kuću ili vozilo. Poduzetnici ili samozaposleni pojedinci vjerojatno će bolje poslovati u drugoj fazi mjeseca. Zarada se može povećati zajedno s povratom pristojbi od tvrtki koje dugujete.

 

 

RAK

Postoje šanse za povećanje financijskog priljeva, kao i za zadovoljavajući rast ovog mjeseca. Ovo se čini kao sretan mjesec u bogatstvu, što može povećati vašu financijsku vjerojatnost. S prolaskom mjeseca, počeli biste vidjeti pozitivan preokret događaja. Također možete doživjeti svoju sreću igrajući karte i vodeći vas u smjeru novčanih plodova. Postoje šanse da vam pristignu neke unosne ponude za zaradu. Možete ostati dobro prosuđeni i pošteni dok se bavite pitanjima. Naporan rad i predanost pomoći će vam i da poboljšate svoje financijsko stanje. To bi vam moglo koristiti u rješavanju nekih prošlih problema koje ste možda već pokušali riješiti. Sve u svemu, vjerojatno ćete imati uravnotežen pogled i djelovati na odgovarajući način, što bi vam pomoglo u rastu financija. To može biti nevjerojatan mjesec prosperiteta i obilja prema zvijezdama.

 

Nastavak na idućoj stranici…

FINANCIJSKI HOROSKOP od 15. do 30. Novembra!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top