3 horoskopska znaka koji će saznati da imaju TAJNOG OBOŽAVATELJA za vrijeme Mjeseca u Ovnu, 15. – 18. novembra

3 horoskopska znaka koji će saznati da imaju TAJNOG OBOŽAVATELJA za vrijeme Mjeseca u Ovnu, 15. – 18. novembra

14 studenoga, 2021 0 By Admin

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Za vrijeme Mjeseca u Ovnu saznat ćete da ne samo da imate tajnog obožavatelja, već i da njihova tajna nije toliko tajna, te da poznajete tu osobu.

Postoji velika šansa da je vaš tajni obožavatelj jedan od vaših prijatelja. Jesu li romantično zainteresirani za vas? Moguće, iako se ova vrsta divljenja ne prevodi automatski.

To je dobro jer u ovom trenutku niste za romantičnu vezu s obožavateljem. Međutim, ono čemu ste otvoreni jest saznati što ta osoba vidi u vama.

Ne vjerujete svima, pogotovo onima koji priznaju da vam se ‘dive’ i pitate se u čemu je to šala. Teško se nosite s idejom da je netko ‘onaj’ zainteresiran za vas, pogotovo kada ne želi intimnost. Što bi mogli željeti? Ove će vam misli izokrenuti um sljedećih nekoliko dana.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Imate tajnog obožavatelja i uz svo laskanje koje biste trebali osjećati — cijela vam se stvar čini invazivnom i smiješnom. Doživljavate neprijateljski utjecaj Mjeseca u Ovnu, a za vas je ideja o tajnom obožavatelju samo gubljenje vremena.

Što će ta osoba učiniti? Laskati vam dok konačno ne vidite koliko je posebna? Pa, Djevice, jednostavno nisi raspoložena za tajnog obožavatelja. Neka ostanu tajna. Za njih će biti bolje, jer ionako nećete ništa poduzeti po tom pitanju.

Kad se ohladite od svoje tirade, možda ćete osjetiti šašavo laskanje, ali to će proći i stvarnost će krenuti, a za vas je stvarnost bolji izbor. Vaši osjećaji na cijeloj svirci ‘tajnog obožavatelja’? Meh, koga briga?

Stranice: 1 2