U drugoj polovini Novembra, OVI znaci će se suočiti sa TEŠKIM i BOLNIM ISTINAMA I TRENUTCIMA!

U drugoj polovini Novembra, OVI znaci će se suočiti sa TEŠKIM i BOLNIM ISTINAMA I TRENUTCIMA!

8 studenoga, 2023 0 By Admin

Ljubav je nešto što nam svima veliku sreću stvara i daje najljepše životne trenutke. No, isto tako, ta ista ljubav može da nam zada najveće udarce i stvori najveću tugu nakon koje treba dosta vremena da se svaki čovjek oporavi. Nažalost, nekim pripadnicima zodijaka, naredni period ljubav će donijeti samo tugu i bol…

Prvi od njih je…

VODOLIJA

Vaš ljubavni život prošao je do sada razna iskušenja i mnoge uspone i padove. Sve ste nekako uspješno savladavali i svim silama želite vjerovati da ćete se ipak vratiti na put sreće i na put prema nekoj boljoj ljubavnoj zajedničkoj budućnosti.

Međutim, da bi svaka veza opstala, potrebno je da se oboje partnera trude i zalažu za tu istu vezu. Pojedinac sam u tome svemu ne može uspjeti ako ona druga strana ne surađuje.

Upravo zato vas nažalost najvjerojatnije već vrlo uskoro čeka prekid ljubavne veze u kojoj ste sada. Uspješno ste prelazili preko svih problema i nekako ih uspjevali riješiti.

Međutim, vaša voljena osoba zadat će vam takav udarac nakon kojeg vi više nećete vidjeti smisao zajedničke veze i zajedničke ljubavi. Bez obzira na sve, opet ćete pokušati pronaći neko riješenje i način kako da prijeđete preko svega.

Nažalost, što ćete više razmišljati i što ćete više tražiti razloge da spasite vezu, nećete pronaći ni jedan razlog da ostanete i da spasite postojeću vezu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Tim gore što se vaša voljena osoba čak ni u tim trenutcima neće truditi i pokazati volju i želju da spasite zajedničku vezu. Vi ćete ipak odlučiti da vaša veza nema više zajedniku budućnost. Naredni period vam neće biti lak.

BLIZANCI

U ljubavi ste borbeni i ne dižete ruke prilikom prvog problema. Već neko vrijeme se borite da izvedete vaš ljubavni život na pravi put. Uspješno ste do sada savladavali sve prepreke i sve probleme koji su se našli u vašem zajedničkom životu.

Ponekad vam se čak čini da vaša ljubavna veza ima svijetlu budućnost, ali onda opet se dese situacije kada vam postane jasno da je to samo vaša prevelika želja, dok je stvarnost dosta drukčija.

Vas uskoro čeka raskid vaše ljubavne veze i vi tu više ništa nećete moći učiniti. Saznate ćete tešku istinu koja će vam slomiti srce i zbog koje ćete požaliti što ste ovoliko vremena uložili u vašu zajedničku vezu.

Saznat ćete da vaša voljena osoba zapravo vodi dvostruki život i da vi niste jedina osoba u životu vaše voljene osobe. To saznanje će vas prilično dotući i izazvati u vama razne emocije.

Od ljutnje, bijesa, ali ni tugu i suze nećete izbjeći. Nakon što saznate i da stvar bude gora, vaša voljena osoba će zapravo predložiti kraj vaše veze, umjesto da pokuša spasiti ako se uopće može spasiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Saznanje da niste više voljeni će vas slomiti. Vas čekaju zaista teški i bolni trenutci u kojima vam neće biti ni malo lako. Naredni period za vas će biti vrlo stresan, težak i bolan.