3 znaka koji NAPUŠTAJU PARTNERA i TOKSIČNU VEZU tijekom Marsa u konjunkciji Merkur u Škorpionu počevši od14. novembra

3 znaka koji NAPUŠTAJU PARTNERA i TOKSIČNU VEZU tijekom Marsa u konjunkciji Merkur u Škorpionu počevši od14. novembra

13 studenoga, 2021 0 By Admin

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Pustili ste da ovo ide malo predugo, Strijelce, i osjećate se kao da je vaša veza gotova duže nego što biste željeli priznati.

Međutim, priznat ćete, tijekom Marsa u konjunkciji Merkur u Škorpionu, jer će vam ovaj tranzit predstaviti viziju vaše budućnosti.

Vidjet ćete sebe kao zatvorenika, zarobljenog unutar granica užasne, toksične veze u kojoj ste potpuno kontrolirani partnerovim hirovima i zahtjevima. To je bolesno i to je upravo suprotno od svega u što vjerujete…ipak, nekako ste se uvukli u ovo.

To ne znači da ste se prijavili za cijeli život i morat ćete pobjeći od ove romanse prije nego što izgubite živce. A radi se o živcima, upravo sada. Trebate prepoznati vrata mogućnosti i proći kroz njih DANAS.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Jeste li u toksičnoj vezi? Pa, ako predugo razmišljate o tome, možda ćete se početi osjećati nelagodno zbog odgovora do kojeg dođete, a to je… da.

Korišteni ste i znate to. Naravno, postoje dani u kojima se osjeća ljubav i pomalo glatko, ali energija Marsa u spoju Merkura u Škorpionu lupa na vrata, pokušavajući vas natjerati da otvorite oči i vidite stvarnost onoga što se događa.

Uzimaju vas za svoj novac, a koriste vas za svoju podršku. Ova razina toksičnosti sada je dosegnula razinu onoga što očekujete, a to je vaš pad.

Želite li se izvući iz toga? Da, imaš, ali uvijek si bio previše uplašen da bi pokušao. Ako ostanete, završit ćete ispunjeni žaljenjem, koje ćete poricati. Izađi odmah.

Stranice: 1 2