LJUBAVNI HOROSKOP za SVAKI horoskopski znak!

ljubavni horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Novembar: Danas će OVAJ znak prestati patiti, jer će shvatiti i saznati neke stvari o osobi za kojom pati…

OVAN

Ljubavni horoskop:  Sve bi trebalo ići dobro financijski, ali u ovom trenutku vaše financijske stvari nisu nešto o čemu želite ni s kim razgovarati. Možda želite donijeti odluku koja je vaša i na koju nitko drugi ne utječe. Ipak, netko – bliski prijatelj ili ljubavnik – će to saznati. Možda će oni pogoditi, a možda ćeš ti to izmaknuti. Ipak, nemojte paničariti zbog ovoga. Ova vas osoba razumije i neće pokušati vršiti neprikladan utjecaj.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Bliski prijatelj ili voljena osoba danas bi mogli nestati iz vidokruga, a vi biste mogli upasti u paniku kada vam ta osoba ne odgovara na telefonske pozive. Nemojte prebrzo donositi zaključke. Ova osoba je zaokupljena stvarima koje se u ovom trenutku čine važnima, a stići će do vas u svoje vrijeme. A kada konačno dotaknete bazu, mogle bi vam doći neke zanimljive vijesti. Opustite se, bavite se svojim poslom i veselite se pozivu.

 

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Vaše srce danas možda treperi u mnogo različitih smjerova, dok se čini da je vaš mozak u potpuno drugoj dimenziji. Pokušajte zadržati uzde i ne dopustiti da vas paraliziraju silne emocije. Danas je dobar dan da prenesete svoje osjećaje s drugima i da svoje emocije iznesete na stol. Večeras bi bila dobra noć za kretanje prema objektu svoje želje.

 

 

RAK

Možda biste danas htjeli obratiti pažnju na svoju intuiciju. Vaša bi osjetljivost mogla biti pojačana i moći ćete se ugoditi ljudima i događajima oko sebe. Možete pokupiti nešto zanimljivo kroz svoj psihički “radar”. Ako danas morate raditi, mogli biste doznati trend ili promjenu. Kod kuće ćete možda moći razumjeti nešto što vaša voljena osoba doživljava jer će vaša empatija biti jača nego inače.

 

 

LAV

Vaš um danas radi na vrhunskom nivou i trebali biste iskoristiti ovu priliku da komunicirate svoje misli s drugima. Međutim, vaše emocije može biti malo teško odrediti i možda ćete osjetiti kako se kreću u oko milijardu različitih smjerova. Pokušajte ne dopustiti da vaši osjećaji pobrkaju stvarne probleme. Iskoristite energiju dana da se prepustite bezbrižnim razgovorima i kreativnim pothvatima.

 

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop:   Danas ćete biti raspoloženi da se u nekom obliku “počistite”. Ovo bi moglo biti u doslovnom smislu. Možete sterilizirati svoj ured ili dom i organizirati stvari od vrha do dna. Ili ste možda više zainteresirani za čišćenje osobnog problema koji vam je stvarao probleme. Mogao bi biti dobar dan za razgovor s voljenom osobom i rad na poboljšanju vašeg odnosa s njom.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za SVAKI horoskopski znak!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top