3 horoskopska znaka čija se VEZA RASPADA tijekom Merkura nasuprot Urana počevši od 13. do 16. novembra

3 horoskopska znaka čija se VEZA RASPADA tijekom Merkura nasuprot Urana počevši od 13. do 16. novembra

12 studenoga, 2021 0 By Admin

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Ako postoji jedna stvar na kojoj ste radili svim srcem, to je vaša veza. A to je jedina stvar koju niste spremni pustiti. Nažalost, još uvijek postoje neki problemi s tim, a čini se da ti problemi ne nestaju.

Tijekom Merkura nasuprot Uranu, osjećat ćete se posebno frustrirano idejom da stvari još uvijek ne rade onako kako ste željeli, a to će vas natjerati da progovorite.

Vjerujete da se vaš partner može nositi s tim, budući da ste već bili ovim putem, međutim, ovaj tranzit čini da se osjećate malo napornije nego inače, i mogli biste izreći nešto što ne samo da povrijedi vašeg partnera već ga natjera da razmisli o ideja da odem od tebe, svi zajedno.

Previše se vozi na ovom tranzitu Merkura nasuprot Urana. Mogli biste uspostaviti ili prekinuti odnos jednom lažnom riječi. Pazite na svoj stil komunikacije, Blizanci – ima mnogo toga na tome.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Nalazite se u fazi ‘sada ili nikad’ ili u svojoj romansi, gdje osjećate da se stvari moraju ili promijeniti na bolje ili otopiti u ništavilu za koje smatrate da bi moglo biti neizbježno.

Merkur nasuprot Uranu nije ljubazan prema ovakvim osjećajima, a ako mislite da ćete krenuti u Spartu na svoju voljenu osobu, odvojite trenutak da razmislite o stvarima.

Da, želite se promijeniti, ali mora li do promjena u odnosu doći kroz uništenje?

Iako ste općenito tihi, ujedno ste i najdublji mislioci, a tranziti poput Merkura nasuprot Urana mogu uzeti te misli i pretvoriti ih u riječi koje bodu.

Upravo ćete svom partneru reći nešto vrlo provokativno, a pod ‘provokativno’ ne mislim na ‘seksi’ – govorimo o riječima koje bi mogle potpuno prekinuti vezu. Jeste li spremni ići tako daleko?

Stranice: 1 2