VIKEND HOROSKOP – Astro prognoza za SVAKI znak!!

VIKEND HOROSKOP – Astro prognoza za SVAKI znak!!

11 studenoga, 2021 0 By Admin

Bit će ovo VIKEND za PAMĆENJE ako ste rođeni u OVOM znaku – ČUDA su ipak MOGUĆA…

OVAN

Bili ste spriječeni i zaustavljeni kad ste sve što ste zaista htjeli bilo napraviti promjenu i stvoriti potpuno novi splet okolnosti. Očigledno se ne možete osloniti na određene ljude u svom životu koji će vam pružiti ruku pomoći, ali zdrav razum vas neće napustiti i pronaći ćete prava vrata na koja ćete pokucati.

Vrijeme je sada na vašoj strani. Sve što se dogodilo tek treba metabolizirati i vidjeti što je to uistinu. Nemojte žuriti sa svojim unutarnjim procesima kad oni uđu tako duboko kao sada.

 

 

BIK

Znate da postoji bolji način rješavanja toksičnih situacija, ali još uvijek niste naučili kako, a moguće je da će vam trebati pomoć i nježna nastava kako biste najbolje iskoristili svoju situaciju.

Vaše srce ne ide dobro s umom. Ako se vaš unutarnji sukob zaplete, trebali biste se zapitati što osjećate i vidjeti da vas intuicija uvijek vodi u pravom smjeru, čak i kad vas drugi krivo razumiju.

 

 

BLIZANCI

Ovo bi mogli biti izuzetno teški dani. Ako se osjećate nemoćno ili kao da ne možete napraviti ni jedan korak naprijed, dajte si pravo neko vrijeme stajati mirno, dok ne naučite što je potrebno da se taj nadahnuti potez pokrene.

Ništa se puno ne smije dogoditi. Možda vam je sve što trebate danas pronaći radost u jednostavnim i malim stvarima u vašoj svakodnevnici, tako da možete krenuti od pitanja iz prošlosti koja su bila duboko bolna.

 

 

RAK

Dok razmišljate o svojim ciljevima i svojoj budućnosti, ne smijete zaboraviti situaciju u kojoj se danas nalazite. Previše projektiranja otežava stvari upravo tamo gdje se nalazite i znate da je vrijeme da se suočite sa stvarnošću i napravite neke velike, važne promjene kako biste stigli do odredišta za kojim žudite.

Ne želite odustati od stvari koje vas inspiriraju i tjeraju čak i u najtežim vremenima. Dajte si prostora da podignete razinu energije i popravite fokus, postavivši ga tamo gdje želite.

 

 

LAV

Nemate se čega sramiti i želite to podijeliti sa svijetom, čvrsto držeći svoj prirodni položaj i ponosni na sve što ste usput postigli. Dvije greške ne definiraju vašu sposobnost uspjeha, niti govore o vašem nedostatku kompetencije.

Naučite, proširite horizonte i otkrijte energije koje su utjecale na vaše okolnosti ispod površine, gdje izvori nisu jasno vidljivi.

 

 

DJEVICA

Odnosi za koje se pretpostavlja da su bliski mogu biti malo udaljeni ili poljuljani u svojoj srži. Pobrinite se da svoju pozornost posvetite pravoj osobi, umjesto da je razbacujete po onima koji vas vuku za rukav i čine da se osjećate kao da imate dug za otplatu kad očito nemate.

Jasno i bez oklijevanja postavite udaljenosti. Znate gdje vaše vrijednosti leže i ne smiju se poljuljati za tuđe potrebe i djela koja nisu u vašem moralnom kontekstu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2