STIŽE TI JAKO BITAN POZIV!!! Ako te zanima ČIJI i KADA izaberi jednu sliku i SAZNAJ!

STIŽE TI JAKO BITAN POZIV!!! Ako te zanima ČIJI i KADA izaberi jednu sliku i SAZNAJ!

4 lipnja, 2023 0 By Admin

Gotovo da nema čovjeka ili ga nema uopće koji barem jednom u životu nije iščekivao nečiji poziv. Netko od ljubavnog partnera, netko od bivšeg partnera i stotinu drugih solucija mogućih poziva. Ako ste sada ovdje, to onda znači da vas zanima tko će vama uputiti poziv i kada. Da bi to saznali, prije toga morate odabrati jednu od tri ponuđene slike koje prikazuju poziv.

Dakle, izaberite sliku koja vas po nečemu najviše privlači i saznajte od koga vam stiže poziv i kada…

 

SLIKA BROJ 1.

Ako ste izabrali ovu sliku, odmah da vam kažemo da poziv koji ćete dobiti, najradije bi preskočili da možete, ali ne možete. Možda se to pomalo dalo i naslutiti obzirom na izgled slike koju ste odabrali. Vi ste bili u vezi koja nije obećavala i u kojoj niste bili sretni, te ste prekinuli tu vezu.

Međutim, vaš, sada bivši partner, nikako ne prihvaća kraj i svim silama se trudi doći do vas i kontaktirati vas kako bi razgovarao sa vama u nadi da će vas nagovoriti da mu se vratite. Vi ste uspješno izbjegavali svaki poziv, ali do sada. Vama uskoro stiže poziv od vašeg bivšeg partnera (opet) na koji ćete se vi ipak odlučiti javiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaš razgovor neće proći u mirnom tonu, jer već ste dovoljno isprovocirani obzirom koliko je poziva do sada uputio. Jasno ćete mu dati do znanja da je kraj i da to prihvati, jer se vi nemate namjeru vraćati ponovo u vezu. Da li će vas ponovo nazvati, nažalost, to vam ne znamo reći.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2