PROROČICA koju izabereš OTKRIT će ti BUDUĆNOST ZA 2023. godinu i PRAVU ISTINU O TEBI!/

PROROČICA koju izabereš OTKRIT će ti BUDUĆNOST ZA 2023. godinu i PRAVU ISTINU O TEBI!/

19 prosinca, 2021 0 By Admin

Postoje razne metode proricanja budućnosti, a jedna od njih je putem magične kugle!

Svatko od nas je znatiželjan na svoj način, netko više, netko manje. Ali, svatko od nas bi htio znati barem mali dio onoga što donosi bliska budućnost.  Za vas imamo tri proročice. Vi se morate odlučiti samo za jednu, a ona će vam reći pravu istinu o vašem životu i sudbinu za 2023. godinu.

 

PRVA PROROČICA

Vi ste osoba koja više živi trenutak nego prošlost ili budućnost. Da, vratite se mislima u prošlost, ali ipak ju ne miješate sa sadašnjošću niti dozvolite da vam kvari planove u budućnosti. Da, razmišljate i o budućnosti i naravno da vas zanima budućnost, ali niste onaj tip osobe koji se previše zamara sa time.

Vi najviše živite sadašnjost i ne date nikome da vam to pokvari. Vaša budućnost bit će najviše vezana zapravo za vašu prošlost. Koliko god vi to htjeli ili ne, tako će biti. Točnije, radi se o vašem bivšem partneru. Vaš bivši partner će se pojaviti u vašem životu.

Kao što smo rekli, ne volite se vraćati u prošlost, ali ovaj put ćete se ipak vratiti. Vi vrlo dobro znate da i dalje imate određene osjećaje prema bivšem partneru. Pokušavate sami sebe uvjeriti kako nemate, ponekad čak u tome i uspijete, ponekad zaista mislite kako ih nemate. No to se zove zavaravanje samog sebe.

Vas bivši partner nije nikada ni zaboravio ni prestao voljeti. Da ste to znali prije, odavno bi bili u njegovom zagralju. Cijelo vrijeme mislite da više nema osjećaje prema vama, ali  ima. To će vam dokazati u budućnosti. Svojim postupcima će vam pokazivati i dokazivati ljubav.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi se volite i kada ste razdvojeni. Ne može vam ništa ni daljina ni razdvjenost. Vi ste srodne duše koje pripadaju jednom drugom. Šteta je za svaki dan koji je prošao u kojemu niste bili skupa. Šteta je jer se ni jedan dan neće ponoviti, a izgubljeno se ne može nadoknaditi.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2