3 znaka zodijaka koji KONAČNO PRONALAZE svoju SRODNU DUŠU tijekom Cerere u Blizancima od 11. novembra!

3 znaka zodijaka koji KONAČNO PRONALAZE svoju SRODNU DUŠU tijekom Cerere u Blizancima od 11. novembra!

11 studenoga, 2021 0 By Admin

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Ceres u Blizancima može imati čudan učinak na vas, Škorpione. Možda ćete se tijekom tog vremena osjećati pomalo smireno i sabrano. Ovaj tranzit ima iscjeljujuću prirodu, a kada ste izliječeni, lako vam je prići.

Vaša prirodna sklonost je obraniti se od stranaca i biti na oprezu oko ljudi. Iako vas to štiti, također vas izolira – trebate nekoga u vašem životu tko je spreman preskočiti te zidove i suočiti se s vama, takvim kakvi jeste… i ovo je vrijeme da se to dogodi.

Ceres u Blizancima daje vam osjećaj sigurnosti; ne postoji ništa previše strašno tijekom ovog tranzita, a vaše mirno držanje čini čuda na vašoj privlačnosti. Kad ste u miru, kao magnet ste za ljubav. A ljubav će vam se dati do znanja oko 11. novembra, kada vam Ceres u Blizancima predstavlja vašu srodnu dušu.

 

Ribe (19. veljače – 10. ožujka)

Ono što vam ovdje ide u prilog je Ceres u Blizancima, što donosi novu dimenziju i vašem razmišljanju i načinu na koji se izražavate. Samo riječima ćete ‘isprobati’ vode s nekim za koga vjerujete da bi mogao biti više od prijatelja, već i srodne duše.

Već neko vrijeme sumnjate – ne samo da se dobro ‘slažete’ s tom osobom, već vas privlači njezina duša. Ne možete ih se zasititi, a kako vrijeme prolazi, čini se da će kulminirati tijekom ovog tranzita.

Ceres u Blizancima inspirira vas da vidite ovaj odnos kao nešto posebno; ovo nije obična ljubav. Baš ste sretni, Ribe, jer ćete upoznati svoju srodnu dušu tijekom ovog vrlo sretnog tranzita. Hvala ti, Svemire!

Stranice: 1 2