3 znaka zodijaka koji će imati SREĆE u LJUBAVI za vrijeme Mjeseca u Ribama, 12. – 15. novembra!

3 znaka zodijaka koji će imati SREĆE u LJUBAVI za vrijeme Mjeseca u Ribama, 12. – 15. novembra!

11 studenoga, 2021 0 By Admin

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Na ovaj dan ćete naći sreću, u ljubavi i prijateljstvu. Ponosite se time što ste neovisni, a s vremena na vrijeme to vam daje i slobodu – i usamljenost.

Skloni ste biti nepokolebljivi, a to mnoge ljude odbija; ne žele vam se približiti jer prepoznaju da ste toliko samodostatni da se možda ne želite gnjaviti ni s jednom osobom, motreći se uokolo.

Iako sebe ne vidite kao šmrkava ili elitista, ispadate tako, a reakcija ljudi na vas ostavila vas je na miru. A biti sam NIJE ono što želiš, dapače, osjećaš da si spreman i voljan prihvatiti nekoga u svoj život.

Dobro je da to osjećate sada, za vrijeme Mjeseca u Ribama kada će vaš ljubavni život krenuti na PUNO bolje. Ostanite otvoreni za ovo i pazite na svoj stav, Strijelce. Potrudi se da budeš fin i sve će ići kako ti treba.

 

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

Ako postoji nešto u čemu želite uspjeh, to je ljubav, i iako vam to nije bio preveliki problem – vaš um voli raditi prekovremeno, pa stvarate zabrinjavajuće situacije koje postoje kao problemi samo u vašoj glavi.

Mjesec u Ribama za vas može ići na dva načina; može pogoršati vaše negativne mentalne paranoične misli, ili može otvoriti vrata novoj perspektivi ljubavi. Postoji velika šansa da ćete slijediti put u novu perspektivu, gdje ćete moći vidjeti osobu koju volite u novom svjetlu.

Sve čega ste se bojali je neopravdano; ova vas osoba obožava, a možda je samo trebao mali potres Mjeseca u Ribama da se smirite i vidite svu ljubav koja vam je pred očima. Nazovite to srećom ili uspjehom – što god da je, ispunjeno je ljubavlju i sve je za vas.

Stranice: 1 2