LJUBAVNI HOROSKOP za SVAKI horoskopski znak!

ljubavni horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP za 11. Novembar: Netko će morati početi poštovati partnerovu privatnost i spoznati granice veze…

 

 

OVAN

Ljubavni horoskop: Morate shvatiti da su granice znak zdrave veze. Nemojte zadirati u osobni prostor svog partnera i onda to pokušati opravdati u ime ljubavi. Također je potrebno osigurati da ne dopustite partneru da dominira nad vama jer to može dovesti do ozbiljnih komplikacija u budućnosti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vaš će partner danas vjerojatno biti pod velikim stresom i morat ćete izraziti svu svoju simpatiju i razumijevanje. On/ona može izvući frustraciju na vas. Emocionalno reagiranje na ispad samo će zakomplicirati situaciju. Svoje osjećaje morate za sada staviti na čekanje i posvetiti se potrebama svog partnera.

 

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Planetarni utjecaji šalju prilično iznenadne navale energije u vaš ljubavni život. Vaš se partner može ponašati mnogo agresivnije nego inače i vjerojatno ćete biti u nedoumici kako to riješiti. Ako ste slobodni, možda ćete odlučiti izaći s osobom koju biste inače izbjegavali. Savršen je dan za eksperimentiranje s vašom vezom čak i ako to nikada niste planirali učiniti.

 

 

RAK

Važno je da se danas posebno zanimate za svoje obiteljske stvari. Već neko vrijeme ignorirate svoje veze zbog obaveza u karijeri. Ostvarili ste i ono što ste zacrtali u svojoj karijeri. Dakle, sada morate svoju pažnju usmjeriti na odnose. Njegovanje vaših odnosa može u ovom trenutku pružiti neki vitalni sastojak u vašem životu.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Planetarne aktivnosti donijele su burno razdoblje u vašem odnosu. Posljednjih nekoliko dana bilo je puno događaja i to vas je stavilo u obrambeno raspoloženje u kojem se samo nadate da ćete spustiti glavu i održati mir. Međutim, ovo je upravo vrijeme kada trebate istražiti svoj odnos u agresivnijem stilu kako biste razumjeli njegovu dubinu.

 

 

DJEVICA

Čini se da se dobro slažete s kratkoročnim vezama, ali uskoro biste mogli razviti žudnju za pravom ljubavi! Pomalo ste impulzivni i brzopletog temperamenta. To vam stvara prepreku da budete dio dugoročnih odnosa. Pokušajte kontrolirati promjene raspoloženja i vrlo brzo ćete se smjestiti s pobožnom dušom.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za SVAKI horoskopski znak!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top