DO KRAJA GODINE: Jarac PREKIDA vezu, Ovan mijenja posao, a OVAJ ZNAK će DOBITI SVE ŠTO POŽELI!

DO KRAJA GODINE: Jarac PREKIDA vezu, Ovan mijenja posao, a OVAJ ZNAK će DOBITI SVE ŠTO POŽELI!

3 prosinca, 2023 0 By Admin

JARAC:

Vaš ljubavni život već neko vijeme nije onakav kakav bi trebao biti. Novo razdoblje koje je pred vama neće vam donijeti razriješenje vaše ljubavne situacije, neće vam donijeti rješenja po ljubavnom pitanju.

Donijet će vam samo još više razmišljanja i još više brige o vašoj vezi, a ni sami ne znate što da ustvari napravite. Često će vam se u narednom periodu javljati misli kako bi najbolje bilo da vi to sve prekinete.

Vrlo često ćete razmišljati o prekidu i pokašavat ćete si dočarati kako će sve to na kraju izgledati. Ni jedna odluka koju donesete neće vam u narednom razdoblju biti najsretnija odluka, ali će dugoročno imati dalekosežne posljedice.

Dakle, sve je na vama. Onu odluku koju donesete, obilježit će vašu budućnost pošto znate da ste sada na prekretnici. Dakle, vama je ili-ili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nema treće opcije i trećeg spasonosnog rješenja. Dobro promislite i donesite odluku koja će imati najmanje štete po vašu budućnost.

OVAN:

Cijelo vrijeme tijekom vašeg sadašnjeg zaposlenja smatrate kako je to najbolje što se u određenom trenutku vama otvorilo. To možda i je tako sada, ali vi u principu niste zadovoljni vašim sadašnjim poslom, ali se bojite krenuti dalje. Nitko vam to ne brani. Pitanje je samo koliko ste spremni učiniti za sebe i krenuti dalje gdje ćete biti više zadovoljni poslom koji radite.

Upravo period pred vama otvara vam nove mogućnosti. Vaše zvijezde posložile su se u savršen raspored na vašem poslovnom planu i one vam žele pružiti priliku za početak novog i ugodnijeg života. Na vama je da tu priliku prepoznate i da ju iskoristite, jer nećete kasnije imati baš previše opcija na raspolaganju. Ako smatrate da zaslužujete bolje, hrabro krenite u to bolje za vas i za sve oko vas.

 

BLIZANCI

Konačno ćete ostvariti svoju dugo vremena potiskivanu želju. Ta želja se odnosi na nešto što si zaista već dugo želite priuštiti. Naredni period donijet će vam priliku da ostvarite tu želju. Naravno da je želja najvećim dijelom vezana uz financije.

Niste si bili u mogućnosti priuštiti to, ali se sada stvari drastično mijenjaju. Dobitak na financijskom polju koji ćete ostvariti u narednom periodu bit će jedva dovoljan da si ispunite tu želju. Puno ćete razmišljati o tome, da li ostaviti novce na strani pa kada budete imali još više, tada da ispunite svoje snove.

Vama zvijezde upravo daju priliku za ono što oduvijek želite i ako to sada ne iskoristite veliko je pitanje da li ćete ikada. Uvijek će novac biti potreban za nešto, ali rasčistite sami sa sobom koliko ste si zaista vrijedni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Razmislite da li zaslužujete ispuniti svoj san ili ga i dalje samo sanjati. To je vaša odluka jer zapamtite, novac je u životu veoma bitan, ali ono što je bitnije je zadovoljstvo čovjeka tim životom kojeg živi.