OVA 3 znaka će PONOVO BITI SKUPA NAKON RASKIDA za vrijeme Mjeseca u Lavu od 4. marta

OVA 3 znaka će PONOVO BITI SKUPA NAKON RASKIDA za vrijeme Mjeseca u Lavu od 4. marta

2 ožujka, 2023 0 By Admin

Ako ste nedavno prekinuli s nekim, a taj je prekid bio i iznenadan i srceparajući, velika je šansa da ćete se uskoro čuti s ovim svojim bivšim.

Zapravo, postoje tri horoskopska znaka koji će se ponovno spojiti nakon raskida.
Ovaj tranzit radi s izazovima i komunikacijom te ima sposobnost utjecati na to kako se prekidi mogu ponovno pretvoriti u šminku. Možda ćete vidjeti da se nešto počinje reformirati.

Jeste li nedavno sanjali svog bivšeg? Možda vam je u ovom snu nekako ‘signalizirao’, ili ste barem vjerovali? To je prilično uobičajeno, jer komunikacija može dolaziti iz bilo kojeg broja izvora – izvora koji uključuju našu psihu.

Za tri znaka zodijaka postoji velika šansa da ćete otkriti da vi i bivši zajedno imate nedovršeni posao i da je možda vrijeme da se ponovno spojite. Vrlo je moguće i događa se dovoljno često.

Tri znaka zodijaka koji se ponovno okupljaju nakon raskida su:

1. Rak

Ako ste iskreni prema sebi, priznat ćete da niste bili spremni za ovaj raskid, a i dalje se ne osjećate potpuno s tim. Možda ste oboje jednostavno odletjeli s ručke i niste znali kako se povući, pa ste vas dvoje pustili da se sve raspadne, gdje je brzo i naglo završilo.

Osjećat ćete duboke osjećaje nedovršenosti – ovdje nešto nije u redu; ovo se nije smjelo dogoditi. Imali ste velike snove s ovom osobom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ali užarene ćudi i bijesni ego natjerali su vas da oboje napustite vezu kao da ste samo velike bebe koje ne mogu podnijeti mirnu komunikaciju. Ovaj tranzit može djelovati kao pomoćnik za ponovno spajanje ove veze. Ako mislite da može funkcionirati, može.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2